Azi la Botosani

Şeful PDL Botoşani anunţă alte variante pentru CL şi CJ: Pot fi luaţi în calcul…

Numele vehiculate în spaţiul public de la Botoşani pentru preluarea funcţiilor de viceprimar, respectiv vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, ocupate de Cosmin Andrei şi Paul Pavăl, sunt scoase din discuţie de preşedintele PDL.

Cursă deschisă tuturor consilierilor pentru vice

Cătălin Flutur susţine că nu s-a discutat la nivel de partid despre variantele Cătălin Alexa la municipiu şi Cristian Achiţei la judeţ şi că şansele pentru preluarea acestor funcţii se împart între toţi consilierii judeţeni şi locali.

“Noi întotdeauna avem oameni pregătiţi. Pot fi luaţi ca nume absoluţi toţi consilierii locali de la municipiu sau toţi consilierii de la judeţ şi la nivel de localităţi la fel. Avansez toate numele. La nivel judeţean Mişcarea pentru Botoşani, unde PDL a fost principalul actor, a luat 30%, ceea ce înseamnă poate mai bine decât partide luate separat din coaliţia care a fost la putere până acum. Nu este pentru nimeni un capăt de ţară”, a declarat Cătălin Flutur.

Amintiri din 2007

Fostul primar a mai spus că interesul pe viitor este acela de a se obţine majorităţi în aceste structuri atât în municipiul Botoşani, cât şi un judeţ. Asta, în urma unor runde de negocieri.

„Trebuie să mai aduc aminte de un moment de la începutul anului 2007 când alianţa DA formată atunci din PD şi PNL s-a rupt şi noi am intrat în opoziţie. Eu am fost primar în acea perioadă şi timp de doi ani nu am avut majoritate în Consiliu, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu au funcţionat în Botoşani. Interesul nostru este ca, dacă vom face majorităţi în urma unei decizii ulterioare a partidului este ca lucrurile să funcţioneze foarte bine atât la nivel de Consiliu Judeţean cât şi la nivel de Consilii Locale”, a mai spus preşedintele PDL Botoşani.

Sigur nu-l schimbă vineri pe Andrei

Liderul democrat liberal a mai declarat că este exclus ca la şedinţa ordinară de CL din 28 februarie să fie iniţiat un proiect de hotărâre pentru schimbarea lui Cosmin Andrei.

„Nu! Este imposibil să se întâmple lucrul acesta pentru că nu avem decizia conducerii centrale de la Bucureşti. Deci este imposibil şi din punct de vedere procedural”, a încheiat Cătălin Flutur. (G.E.)CITEŞTE:

Flutur despre ieşirea PNL-ului de la guvernare: Nu va fi o alianţă! Încă!

12:53 pm Miercuri, 26 Februarie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Flutur

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: