Azi la Botosani

Flutur, Cornișa și creditele : Să nu găsim motive să ne acoperim incompetența

Parcul de agrement Cornișa pare să fi fost numitor comun la luările de poziție a liberalilor, în conferința organizată după o îndelungată pauză. Majoritatea celor aflați la masă și-au trecut pe notițe și acest subiect. El a fost dezvoltat însă de Cătălin Flutur, co-președinte al PNL Botoșani.

A vorbit despre creditele făcute de municipalitatea botoșăneană în cele două mandate ale sale și despre cele din actualul.
”Timp de opt ani de zile Primăria municipiului Botoșani unde eu am fost primar, am făcut împrumuturi de 100 de milioane de lei. În trei ani și jumătate, Primăria municipiului Botoșani a făcut împrumuturi de 66 de milioane de lei. Haideți să comparăm un pic că întotdeauna ni s-a imputat acest lucru: că ați făcut împrumuturi de 100 de milioane lei, care transformați înseamnă 1.000 de miliarde”, a declarat Cătălin Flutur.
Fostul primar a menționat că împrumuturile făcute în mandatul său s-au văzut în oraș, în străzile reabilitate. Și a arătat că la actualul blocaj din Primărie Cornișa – Teatrul Eminescu, ar fi trebuit luați banii din împrumutul pentru zona de agrement, pentru finalizarea teatrului.
”Nu o să înțeleg de ce există această lipsă de decizie. E vorba de lipsă de experiență. Din cauza unor probleme cu unitatea militară se spune că nu am putut, nu putem să facem Cornișa. Cornișa are un singur punct central. Punctul de bază și cel mai folositor pentru botoșăneni și pentru oraș, zona de apă. Apă timp de 365 de zile în spații libere, în bazine, în spațiul descoperit și în spațiul acoperit. Ei bine, vreau să vă spun că acele bazine care sunt punctul forte al proiectului Cornișa, acele bazine nu au nici măcar o problemă cu cadastrul de la armată. Nici cea mai mică problemă sau cu undele nu știu care le invocă armata” a mai spus Flutur.
Și mai mult decât atât, liderul liberal a încheiat cu precizarea că dacă într-adevăr s-ar fi dorit avansarea lucrărilor la Cornișa, s-ar fi lucrat pe fronturile pe care nu au existat problemele cu armata. Lucru care nu s-a întâmplat: „Cadastrul armatei ne schimba doar poziționarea râului de rafting. Domnule, nici nu îl mai facem. Hai să spunem că nu mai facem acum râul, îl dăm deoparte dar finalizați ce e mai important, partea de apă. A doua problemă care a apărut era legat de acoperișul patinoarului. Hai să facem patinoarul și apoi facem acoperișul din lemn. Deci haideți să nu găsim motive să ne acoperim incompetența noastră”.
(Ș.V.)

 

2:40 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015

5 Comentarii la “Flutur, Cornișa și creditele : Să nu găsim motive să ne acoperim incompetența ”

 1. fifi spune:

  Dincolo de problemele discutate de Flutur&Co.,este de remarcat faptul ca in timpul programului de lucru pentru care ia bani in calitate de Director,Flutur facea discutii politice.Culmea e,ca in acelasi timp,la Primarie(careia ii este subordonat) se discuta printre altele despre faptul ca multi dintre romi nu au contracte cu Locativa,desi locuiesc in spatiile Locativa,sau daca au contracte au datorii foarte mari,care ar trebui recuperate,ca acei locatari fac distrugeri in spatiile de locuit,ca isi arunca mizeriile pe geam etc.Ca intotdeauna,ostentativ,plin de sine,Flutur nu a binevoit sa participe la aceasta sedinta.De altfel nu s-a prezentat la nicio sedinta la Primarie(pe teme ce privesc Locativa)de cand este Portariuc Primar.Eu nu inteleg de ce nu i se taie din salariu orele lipsite de la serviciu(nu e prima oara cand se ocupa de politica partidului sau,sau da interviuri in timpul programului),de ce nu este sanctionat pentru abateri repetate si de ce nu este pus pe liber daca tot ii rezolva toate problemele Directorul Adjunct Gornea?

 2. Glanetasul spune:

  """Fifi"" pentru dorintele dumitale exista o singura solutie :excluderea politicului din orice institutie de stat !

 3. gabi spune:

  Fifi,nu manca rahat ca nu stii ce zici...

 4. Leontin spune:

  Poate e omul in concediu, nu mai aveti ce comenta si da-i cu prostii de genul acesta.

 5. Pt.gabi spune:

  Rahat mananci tu.Mergi si-l intreaba pe Flutur,daca a participat la vreo sedinta la Primarie?Mergi si-l intreaba pe Flutur cati bani are de recuperat de la datornici?Nu-i executa,pentru ca(doar sunt banii Locativa,nu ai lui)urmeaza alegerile si ar pierde voturile tiganilor,pe care tot el,din ratiuni electorale,i-a adus in oras.Mergi si il intreaba pe ce bani face politica in timpul programului,cand ar trebui sa munceasca pentru a-si justifica salariul.Lui Leontin ii spun ca Flutur a fost in concediu si asta a fost publicat si in presa si la Telem.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: