Azi la Botosani

Flutur despre condamnarea lui Țurcanu: Mi-e absolut indiferent, bucură pe unii

Condamnarea la o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare a președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu care a fost trimis în judecată sub acuzația de fals și us de fals.

Președintele PDL de la Botoșani a afirmat că nu este în măsură să-și dea cu părerea cu privire la această condamnare care îi este indiferentă și care oricum nu este una definitivă.

”Absolut fiecare este cu treaba lui. Știu că bucură pe unii și nu am nici un comentariu, fiecare are soarta lui iar mie îmi este absolut indiferent ce se întâmplă acolo. Până se ajunge la o decizie definitivă”, a declarat Cătălin Flutur.

Sentința pronunțată joi, 13 martie poate fi atacată cu apel atât de Florin Țurcanu cât și de procurori în termen de 10 zile de la data comunicării.

”Știu că e sentința Judecătoriei și mai are cale de atac. Este libertatea și a domniei sale. Aici un apel poate să facă foarte bine și Parchetul. Așa că din punctul acesta de vedere cred că ceilalți ar trebui să fie interesați”, a spus Dan Humelnicu.


A intervenit și Raluca Turcan care a contestat calitatea unor persoane cooptate în funcții publice și asupra cărora planează suspiciuni de corupție.

”Oricum în campania electorală ei au promis cel mai cinstit și performant Guvern. Bănuiesc că-și asumau și conducerile la nivel local. Din nefericire ce se întâmplă la președinția CJ completează faptul că 14 miniștri și-au pierdut mandatele, au demisionat sau au fost schimbați pentru că au fost suspectați că au încălcat legea. Deci din cauza unor suspiciuni de corupție”, a completat și Raluca Turcan.

(G.E.)


CITEȘTE:

 Ţurcanu - două pedepse într-una singură

8:44 pm Joi, 13 Martie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturFlorin Turcanucondamnare Florin Turcanu

3 Comentarii la “Flutur despre condamnarea lui Țurcanu: Mi-e absolut indiferent, bucură pe unii

  1. horea spune:

    acum esti purtatorul lui de cuvant??!! rusine cu asa oameni politici!! in 2012 voi de la pdl il numeati cioban, anagramat, etc, si acum?? acasa cu voi!!!!

  2. Chestia spune:

    Agramat ai vrut sa scrii bai... pastorule care esti!!!

  3. Milosul spune:

    Prudent Flutur nu-si da cu presupusul.Asta conform "proverbului":nici nu stii de unde iese dosarul.Mai ales ca se vorbeste de oarece anchete ale DNA-ului si fum fara foc nu iese.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: