Azi la Botosani

Flutur despre ieşirea PNL-ului de la guvernare: Nu va fi o alianţă! Încă!

La mai puţin de o zi de la ieşirea de la guvernare a PNL, preşedintele Partidului Democrat Liberal de la Botoşani a declarat că deocamdată nu se poate vorbi despre o alianţă cu liberalii. Direcţia pe care o vor urma cele două partide ar urma să fie stabilită săptămâna viitoare.
"Suntem două partide de opoziţie care cred că se pot înţelege"

„Deocamdată nu putem să vorbim de formarea unei majorităţi. Dacă în delegaţia permanentă PNL a decis ca în toate organizaţiile locale din judeţe fiecare îşi alege drumul lui, noi vom avea luni un Colegiu Director pentru că suntem un partid democrat. Colegiul Director este formula de conducere în partid între două consilii naţionale şi acolo ne vom stabili linia partidului. Nu depinde de noi, suntem şi disciplinaţi şi organizaţi”, a afirmatt Cătălin Flutur.

În orice caz liderul democrat-liberal a subliniat că iese din discuţie o alianţă cu PSD Botoşani şi că nici nu a luat vreodată în calcul o astfel de variantă.

Asta am spus-o de foarte multe ori. Mai mult decât atât, PNL dacă a ieşit de la guvernare, a intrat în opoziţie. Suntem două partide de opoziţie care cred că se pot înţelege mai repede decât un partid la putere şi unul de opoziţie”, a mai afirmat preşedintele PDL.

"Decizia de la Bucureşti va fi întărită cu o decizie a structurilor de la nivel local"

În cazul PNL Botoşani, Cătălin Flutur a arătat că, deocamdată, nu s-a finalizat un astfel de parteneriat politic.

„Nu va fi o alianţă. Orice alianţă sau act de colaborare se finalizează cu un document semnat. Probabil vom avea nişte discuţii, iar decizia de la Bucureşti va fi întărită cu o decizie a structurilor de la nivel local. Dacă vom lua decizia să existe nişte alianţe locale, le vom face prin negocieri”, a mai spus liderul PDL Botoşani.

Lucrurile ar urma să fie tranşate săptămâna viitoare odată cu întrunirea Colegiului Director al PDL. În cazul unei alianţe însă, Cătălin Flutur a declarat că acest lucru se va produce doar în urma unor negocieri. (G.E.)CITEŞTE:

Dolineaschi s-a întâlnit deja cu doi deputaţi PNL Botoşani

12:42 pm Miercuri, 26 Februarie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturalianta PNL PDL

1 Comentarii la “Flutur despre ieşirea PNL-ului de la guvernare: Nu va fi o alianţă! Încă!

  1. Ha Ha Ha spune:

    As vrea ca cele doua partide sa legalizeze alianta.Poate si fuzioneaza.In felul acesta se vor injura si ghionti pe ascuns.Altfel o sa o faca in spatiul pubic si sunt satul de scandaluri.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: