Azi la Botosani

Flutur : Nu ştiu ce are dl primar Portariuc în cap şi nici în inimă & Botoşani este în inima mea

Preşedintele PDL Botoşani a negat existenţa oricărei alianţe cu PNL Botoşani, lucru susţinut de primarul Ovidiu Portariuc. Preşedintele executiv al PSD Botoşani afirmase că între liberali şi demcorat-liberali ar exista o înţelegere tacită încă dinaintea alegerilor locale.

Catalin Flutur fost primar Botosani

"Asta e o copilărie, ca să nu spun prostie"

Invitat marţi seară la o emisiune la Tele’M, fostul primar al municipiului Botoşani l-a contrazis pe actualul edil şef. El a arătat că proiectele pe care Ovidiu Portariuc le tot invocă pentru a-şi susţine teza amintitei coaliţii şi la care PNL şi PDL s-au abţinut ori împotrivit sunt nesemnificative pentru oraş.

„Asta e o copilărie, ca să nu spun prostie. Este o copilărie fiindcă am auzit: sunt nişte hotărâri atât de importante pentru municipiul Botoşani care au fost blocate de PNL şi PDL. A pune încă un director adjunct la Poliţia Locală nu este o problemă super importantă pentru municipiul Botoşani, iar a hotărî unde să facem festivalul acesta al verii…”, a afirmat Cătălin Flutur.

Când era în Opoziţie tocmai Portariuc cerea festivaluri în Centrul Vechi

Actualul consilier judeţean a amintit că în campania electorală tocmai Ovidiu Portariuc era cel care îi reproşa că nu revitalizează Centrul Istoric, iar acum el este cel supărat că prin votul consilierilor locali PNL şi PDL Summer Fest a fost mutat de pe Pietonalul Unirii în Centrul Vechi.


„Acum un an şi jumătate spunea de ce nu punem în valoare Centrul Vechi? Anul trecut s-a făcut Festivalul Verii pe Pietonalul Unirii şi în bulevard, cu stricăciuni de aproape 4 miliarde de lei, pe o lucrare pe fonduri europene care nu a fost predată. Cine răspunde pentru alea patru miliarde de lei?”, a întrebat Cătălin Flutur.

Acesta a adăugat că nici până în ziua de astăzi Primăria Botoşani nu a preluat de la constructor Pietonalul Unirii deoarece nu s-a făcut şi ultima plată, exprimându-şi părerea că locul de desfăşurare a festivalurilor trebuie schimbat pentru ca să nu se ajungă în situaţia ca an de an să fie deranjaţi oamenii din aceeaşi zonă a urbei.

"Botoşani este în inima mea şi va fi întotdeauna"

„Noi nu avem o alianţă cu nimeni”, a întărit Cătălin Flutur, care a mai spus că aleşii PDL Botoşani votează toate proiectele în folosul comunităţii, dar nu acceptă şi „micile golănii” propuse de primar.  

„Nu ştiu ce are dl primar Portariuc în cap şi nici în inimă, eu ştiu că Botoşani este în inima mea şi va fi întotdeauna”, a încheiat Cătălin Flutur. În repetate rânduri a afirmat că în 2016 va candida din nou pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani. Sloganul din campania electorală din 2012 a fost tocmai "Botoşani, inimea mea".

CITEŞTE ŞI:

Portariuc vede o alianţă neoficială între Ţurcanu şi Flutur: Nu e un secret pentru nimeni

Flutur pe scările PSD-ului : Pornim cu un gând din inimă pentru Botoşani

8:50 am Miercuri, 10 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturBotosani inimea mea

3 Comentarii la “Flutur : Nu ştiu ce are dl primar Portariuc în cap şi nici în inimă & Botoşani este în inima mea

  1. Lupa cetateanului spune:

    O intrebare :indiferent de declaratile tendentioase a celor doi unul primar altul fost primar de fapt pentru botosaneni carei adevarul cu Parcul Cornisa . Fostul primar sustinea ca o parte din finantati vor fi din fonduri Europene o parte din cele locale . Acum cand se intrezarea inceperea lucrarilor actualul primar spune ca nu vor mai fi bani europeni si ca se va cauta alte resurse . Domnilor carei mincinosu sau acest parc a fost de fapt o gaselnita electorala . Nu ne mai mintiti si spuneni lucrurilor pe nume macar in ale 12 ceas.

  2. Cardiologul de serviciu spune:

    Ha,ha,ha...Pai are Flutur inima?In sfârșit face si el o gluma buna...Prietenii știu cât de mult iubeste el botosanenii :-)))

  3. Mihai spune:

    Respect Catalin Flutur! Un primar gospodar si priceput. Un OM adevarat cu o inima MARE.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: