Azi la Botosani

Focuri de armă pentru polițistul de frontieră mort în sâmbăta neagră: GALERIE FOTO & VIDEO de la înmormântare

11 septembrie este ziua neagră a Americii. 12 septembrie este în schimb una neagră, păstrând proporțiile evident, pentru Botoșani. Zi în care în Parcul Tineretului se dezlănțuise infernul iar la 60 de kilometri distanță, un botoșănean de 38 de ani își pierdea viața, singur, într-un lan de floarea soarelui.

Ovidiu Pavel era polițist de frontieră însă în seara de sâmbătă se afla în timpul lui liber. A plecat cu mașina să-și ia iubita pentru a o duce într-un pub. A fost ultimul drum din viața lui, viu. La fel cum astăzi, miercuri, 16 septembrie a fost ultimul drum, în sicriu, pentru el.
I-au fost alături prietenii, familia și într-un număr foarte mare, colegii de la Poliția de Frontieră. ”Grasu” așa cum îl știa toată lumea și-a găsit liniștea în somnul veșnic pe care-l va dormi la Cimitirul Pacea. Zeci de ochi au lăcrimat pentru el, zeci de persoane i-au spus rămas bun. A fost înmormântat cu onoruri militare, iar înainte ca sicriul să fie coborât în groapă s-au tras trei salve de foc.
Dumnezeu să te ierte, Grasule!
(G.E.)

 

12:58 pm Miercuri, 16 Septembrie, 2015

1 Comentarii la “Focuri de armă pentru polițistul de frontieră mort în sâmbăta neagră: GALERIE FOTO & VIDEO de la înmormântare ”

  1. Bachus spune:

    La cit de beat era, nici nu statea in picioare si s-a urcat totusi la volan, ca sa se duca la curve. Onoruri militare pentru ce, ca a reusit performanta sa nu omoare oameni nevinovati. Halal politie de frontiera, halal reprezentati, la cite studii au ce sa le ceri, scursurile si bisnitarii societatii. Cei mai cu epoleti ar trebui sa-si ceara scuze pentru aceasta mascarada! Dumnezeu sa-l ierte!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: