Azi la Botosani

Fostul primar, contraatac la edil cu Summer Fest & Centrul Vechi: Ducem acolo niște agenți economici care vând patru cafele pe zi

Acuzat mai mult sau mai puţin direct de către actualul primar că blochează organizarea unei noi ediţii Summer Fest, fostul edil şef al municipiului Botoşani a replicat pe Facebook.

"Nu e vina noastră că domnii consilieri de la PSD nu vin la ședințe"

Cătălin Flutur a postat pe reţeaua de socializare un mesaj în care menţionează că tocmai social-democraţii sunt cei nu au fost de acord cu Festivalul Verii 2015.
“Cei care nu au votat organizarea Summer Fest au fost cei de la PSD. Ultima propunere a fost 50.000 de lei de la buget, în Centrul Vechi, și domnii consilieri de la PSD nu au votat. Îl aud tot mai des pe domnul primar că se lamentează că nu poate face nimic că nu are majoritate în Consiliu. Fals! Trei luni și 21 de zile nu a avut majoritate în Consiliu, când PNL a avut viceprimari pe doamna Lupașcu și domnul Țurcanu. Majoritatea în Consiliu se materializează prin viceprimari. Cine își pune viceprimarii? Nu e vina noastră că domnii consilieri de la PSD nu vin la ședințe”, a scris Cătălin Flutur.

“Vorbim continuu de revitalizarea Centrului Vechi și nu vrem să facem nimic pentru acest lucru"

Actualul consilier judeţean a menţionat că festivalul este aşteptat “de o parte” a botoşănenilor şi că până în 2012 acesta se făcea fără bani de la bugetul local. Fostul primar a reamintit că anul trecut, când liberalii au avut viceprimari, au organizat Summer Fest din sponsorizări.
“Vorbim continuu de revitalizarea Centrului Vechi și nu vrem să facem nimic pentru acest lucru. Ducem acolo niște agenți economici care vând patru cafele pe zi. Să dai bani de la buget pentru artiști, scenă, foc de artificii, să îi dai unui domn de la București tot Pietonalul Unirii și zona Bulevardului ca să își facă suma mare. De ce nu organizează acela?” a întrebat Cătălin Flutur.
Consilierii municipali nu s-au pus de acord asupra unei noi ediţii Summer Fest, proiectul de hotărâre fiind respins în plenul local.

 

7:17 pm Sambata, 15 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturcentrul vechiSummer Fest Botosani

2 Comentarii la “Fostul primar, contraatac la edil cu Summer Fest & Centrul Vechi: Ducem acolo niște agenți economici care vând patru cafele pe zi

  1. un locuitor al orasului spune:

    Mutativa dumneavoastra domnule Flutur in centru vechi redati centru vechi locuitorilor acestui oras si nu parazitilor de tigani(romii) si atunci cand nu vom mai vedea acele gloate de hoti ,cersatori si producatori de mizerie vom fi deacord ca orce festival sau spectacol in aer liber sa se desfasoare in centru vechi. Vorbiti doar pentru imagine can resc e cacealma.Sa va fie rusine tuturor asa zisilor politiceni de fapt niste papagali.

  2. alt locuitor al orasului spune:

    Acest "un locuitor al orasului", cred ca nici locul tau nu e in centrul vechi in eventualitatea unei dezinsectii a tiganilor. Cauta si mai citeste, iar prima carte ar trebui sa fie cea de gramatica a limbii romane. In rest, despre "summer fest", o porcarie. Nu am fost pe acolo de foarte multi ani, deoarece e plina de "culoare" si de needecucati, care beau pana nu mai pot si apoi cred ca totul li se cuvine. Iar ce ramane in urma lor e dezgustator

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: