Azi la Botosani

Fotbal cu pumnii și picioarele: Arbitru lovit și scuipat pentru un cartonaș roșu

"Centralul"  Daniel Lazaruc l-a acuzat pe atacantul celor de la Flacăra Flămînzi,  Eusebiu Iftode, că l-a amenințat, înjurat și atacat în timpul meciului cu Prosport Vf. Cîmpului, după ce arbitrul i-a anulat un gol, scrie gsp.ro.

Liga a 4-a a mai consumat un episod de violență în etapa trecută. Flacara Flamînzi a pierdut duelul de acasă cu Prosport Vf. Cîmpului, scor 0-2, iar nervii întinși la maximum l-au făcut pe atacantul gazdelor, Eusebiu Iftode, să se năpustească asupra arbitrului.
"A fost o fază de atac a celor de la Flămînzi, portarul oaspeților a scăpat mingea în față, după care s-a culcat pe ea, iar atacantul a șutat în minge, aceasta intrînd în poartă. Am fluierat înainte ca mingea să treacă de linia porții și am arătat fault. I-am spus atacantului că l-a lovit pe portar, moment în care a început să îmi adreseze injurii. Eu am dus mîna la buzunar să-i arăt cartonașul roșu, moment în care mi-a spus «Dacă mă elimini, te bat!». Am scos cartonașul și jucătorul și-a ieșit din minți și a sărit cu picioarele asupra mea, să mă lovească. M-am ferit, din fericire doar m-a șters puțin cu crampoanele, apoi a început să scuipe spre mine, dar nu m-a nimerit", a declarat "centralul" Daniel Lazaruc.
Eusebiu Iftode, 21 de ani, riscă o suspendare drastică și o amendă de minimum 300 de lei.
"Recunosc că am încercat să-l lovesc pe arbitru și nu am procedat normal, însă nu este cum a povestit arbitrul. Țin să precizez că nu i-am zis că-l bat dacă îmi dă roșu. I-am zis doar atît: «Bă, nu-mi da roșu, pentru ce îmi dai roșu»?"Eusebiu Iftode, atacant Flacăra Flămînzi.

 

10:37 am , 20 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  fotbal botosaniliga a patraFlacara Flamanzi

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: