Azi la Botosani

FOTOGALERIE ce îndrăgostit era bărbatul care și-a dat foc în Parcul Tineretului

La sfârșitul săptămânii trecute un incident  de-a dreptul groaznic a avut loc în Parcul Tineretului, iar viețile a mai multor oameni au fost puse în pericol. Stelică Zahariuc, un botoșănean în vârstă de 45 de ani a făcut un gest care l-a costat viața.

Poate din disperare de a nu-și pierde familia și cu un dram de nebunie amestecat cu alcool, botoșăneanul care locuia la parterul unui bloc, a stropit imobilul cu benzină și și-a dat foc. De câteva zile își plănuia moartea, însă în seara de sâmbătă 12 septembrie 2015, orbit de furie, și-a dus planul la final. Explozia care a avut loc în jurul orelor după-amiezii a zguduit din temelii Parcul Tineretului și a scos toată suflarea din case. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), de la Poliție, Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) au împânzit zona și au scos din blocul unde locuia bărbatul sinucigaș, 20 de persoane unele cu atac de panică, altele cu răni în urma incendiului. Din păcate Stelică Zahariuc, cel care s-a făcut vinovat de întregul incident și-a pierdut viața în urma exploziei.
Pe rețeaua socială Facebook am reușit să-l găsim pe bărbatul de 45 de ani, care a murit în urmă cu aproape o săptămână. Zâmbitor și cu o sacoșă în mână, Stelică s-a fotografiat într-un parc din Botoșani pe data de 5 decembrie 2014. De asemenea, acesta apare și în mai multe imagini alături de concubina sa, cei doi pozând în familia perfectă
(Ș.V.)

  

 

4:26 pm Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: