Azi la Botosani

Ghiorghiță ironic cu spațiile verzi pârjolite de căldură : Felicitări, dle Cosmin Andrei! - CINE i-a sărit în ajutor vicelui

Consilierul local Florin Ghiorghiță, fost viceprimar, și-a început interpelarea cu o întrebare. I-a întrebat pe toți cei aflați la masa dezbaterilor dacă le place cum arată spațiile verzi din oraș, inclusiv florile plantate de întreprinderea individuală din Dorohoi.

”Vreau să vă întreb dacă vă place cum arată spațiile verzi din acest an. Vreau să vă spun că acest fapt este doar o urmare a licitațiilor pe care le faceți, a divizării lor și a atribuirii către tot felul de Întreprinderi Individuale sau firme fantomă care fac întreținerea spațiilor verzi din municipiul Botoșani”, a întrebat Florin Ghiorghiță.

Fostul viceprimar a arătat că a văzut cum o mașină a societății din Dorohoi uda florile ziua în amiaza mare, lucru știut că nu este recomandat a se face chiar și de cei cu minime cunoștințe în acest domeniu.

Se vede rezultatul și vreau să vă spun dle Andrei că și anii trecuți a fost foarte cald dar în nici un caz nu udau florile la ora 2 ziua când afară sunt peste 30 de grade, iar cu apa rece bineînțeles că ard și gazonul și tot. Deci, felicitări, dle Cosmin Andrei”, i-a spus Ghiorghiță actualului viceprimar.

Cel vizat a intervenit și-a oferit un răspuns prin care a explicat că, din propriul punct de vedere, orașul arată bine la capitolul flori și spații verzi, chiar dacă de această activitate se ocupă chiar și o ÎÎ.

”Orașul arată bine ținând cont de toate condițiile climatice, poate mai bine ca în ceilalți ani, iar în ceea ce privește florile care s-au uscat, pe cheltuiala furnizorului, furnizor care se poate numi și II pentru că așa spune licitația”, a replicat Cosmin Andrei.

I-a sărit în ajutor și Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) care a menționat că salariații de la unitatea pe care o conduce au depus toate eforturile pentru udarea florilor și a gazonului de la Calea Națională.

(G.E.)

 

10:29 am Miercuri, 24 Iunie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Eugen TurcanuFlorin Ghiorghitasedinta CL BotosaniDSPSA Botosani

1 Comentarii la “Ghiorghiță ironic cu spațiile verzi pârjolite de căldură : Felicitări, dle Cosmin Andrei! - CINE i-a sărit în ajutor vicelui ”

  1. Amanda spune:

    Lasa Gheorghita ca nici tu spagarule nu erai mai prejos...o sa vina duba si dupa tine pentru toate spagile luate ma refer la cum ai dat apartamente Anl contracte cu florarii etc. Bancul cu Dubai ..duba-i pregatita...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: