Azi la Botosani

Huncă se laudă că instituția pe care o conduce a primit un premiu de excelență la Marriott

Potrivit unui comunicat de presă trimis de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani ieri, 30 septembrie 2014, a avut loc la JW Marriott Grand Hotel din București, cea de-a doua ediție a Galei Premiilor ”Edumanager.ro”, acolo unde instituția botoșăneană a primit un premiu de... excelență.

Gala a reunit reprezentanți ai instituțiilor de educație, rectori și prorectori ai unităților de învățământ superior public si privat, manageri ai colegiilor și liceelor din țară, profesori și asociații studențești. Evenimentul, la care a participat și ministrul educației, Remus Pricopie, a promovat și a premiat rezultatele deosebite înregistrate în mediile de învățământ universitar și preuniversitar, precum și proiectele inspectoratelor școlare județene.

Din cele cinci premii acordate, la nivel național, reprezentanților mediului preuniversitar, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a obținut Premiul de Excelență pentru proiecte de formare a cadrelor didactice cu impact asupra dimensiunii pedagogice și a dezvoltării capacității instituționale.




CITEȘTE:

ACUM: Gala Excelenței în Educație, defilare PSD-istă cu ceva trădători și discurs în limbaj de lemn – GALERIE FOTO

11:08 am Miercuri, 01 Octombrie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  ISJ BotosaniRemus PricopiePremiu de excelenta

3 Comentarii la “Huncă se laudă că instituția pe care o conduce a primit un premiu de excelență la Marriott

  1. kikirikimiki spune:

    Sincer, nu as dori sa ma premieze un ministru- monument de prostie-pe nume Remus Pricopie. Asta inca mai este ministru??? Alo, Ponta?... E inchis telefonul pe/ la firul Educatie. Zzzzzzz

  2. kikirikimiki spune:

    ...Si inca ceva. Fiindca tot a ajuns la Hotel Marriot, mai util i-ar fi fost sa mearga la World Class Fitness. Merita toti banii, ii garantez eu... kikirikimiki.

  3. Curios spune:

    Dar d-l prefect,a fost si el sa sustina aceasta premiere?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: