Azi la Botosani

Hyundai condus ilegal de-o șoferiță de 25 de ani pe drumurile din Botoșani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botosani, au întocmit dosar penal unei femei, care a prezentat la control documente expirate pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 14 septembrie 2015, în jurul orei 17.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea Pomârla, judeţul Botoşani, un autoturism marca Hyundai Coupe, înmatriculat în Franţa, condus de Panseluţa D., în vârstă de 25 de ani, cetăţean român.

„La controlul specific, femeia a prezentat certificatul de înmatriculare în care era aplicat talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice pentru autoturism precum şi asigurarea auto obligatorie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că inspecţia tehnică periodică este expirată din ianuarie 2012, iar asigurarea auto este expirată din aprilie 2015.”, se arată menționat în comunicatul de presă remis de către polițiștii de frontieră.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele Panseluţei D. lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui auto înmatriculat în alt stat fără drept de circulaţie în România.

 

2:34 pm Marti, 15 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  PomarlaPolitia de FrontieraHyundai

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: