Azi la Botosani

Iftime a dat-o pe sentimentalisme și vrea o … carte cu victoria Botoșaniului împotriva lui Dinamo

Asemenea lui Cornel Șfaițer și Valeriu Iftime a declarat că a asistat la cea mai frumoasă seară din fotbalul botoșănean. Președintele Consiliului de Administrație de la FC Botoșani a spus că echipa a dat o lecție dar în același timp a demonstrat că în nordul Moldovei se pot petrece și lucruri frumoase.

Am numărat multe premiere seara asta, prima dată cu nocturnă, prima dată batem Dinamo în meci oficial, prima dată când stadionul este arhiplin în campionatul acesta sau de când suntem în Divizia A, prima dată când trăim momente frumoase până la final. Adică a fost și cu Steaua stadionul plin dar am luat bătaie”, a declarat Valeriu Iftime, președintele CA al FC Botoșani.

A fost într-atât de impresionat de atmosfera de pe Stadionul Municipal încât a devenit sentimental și a dat-o pe cărți.


Am zis că un scriitor bun trebuie să se uite la meciul nostru și poate să scrie ceva adevărat, adică trăiri, ambiții, deznădejdi, bucurii la extaz. Până la urmă dacă am bătut ș cu 3 – 2 se putea întâmpla și o nenorocire, am avut starea când puteau la 2 – 2 să ne atace în 10 oameni ceea ce era de o tristețe maximă. Cartea s-ar numi agonie și extaz în stil botoșănean. S-a întâmplat ceva extraordinar, starea asta nebună, atâția oameni și oameni care au muncit și au câștigat într-un efort. Botoșani merită mult la acest capitol și eu chiar sunt mândru că mă asociez cu ceea ce se întâmplă acum la Botoșani. Sunteți de acord că avem ceea ce se numește oraș european, noaptea vorbim de fotbal”, a mai spus Valeriu Iftime.

CITEȘTE:

 Mateuț dă vina pe arbitru pentru înfrângere : Bănuiesc că nu se joacă balet la Botoșani, se joacă fotbal


12:47 am Luni, 15 Septembrie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Valeriu IftimeDinamo BucurestiDivia A

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: