Azi la Botosani

Iftime, Leo și … arbitrul : Să te duci undeva și să boxezi o figură care seamănă cu arbitrul

Valeriu Iftime a declarat că l-a felicitat la finalul meciului pe Leo Grozavu. Și pentru rezultat dar și pentru curajul de care a dat dovadă la pauză de a spune ce l-a nemulțumit.

Președintele Consiliului de Administrație de la FC Botoșani a spus că nu acuză maniera de arbitraj după ce a văzut tot meciul dar nici Dinamo nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Eu nu aș acuza în nici un caz arbitrajul. Arbitrii sunt oameni ca noi toți și mai și greșesc. Dar nu poți să câștigi un meci la Botoșani, să te numești Dinamo și să fii tăvălită. I-am tăvălit, ei au avut două ocazii mari și late, ocazia golului și atât. Dinamo nu poate să spună, în opinia mea Dinamo a fost pusă la punct la Botoșani. La orice capitol, am fost mai activi, mai vioi, mai drăcoși, mai tehnici, mai de toate. Am dat două goluri extraordinare, golul lor a fost o chestiune conjuncturală”, a declarat Valeriu Iftime.

CITEȘTE:

 Mateuț dă vina pe arbitru pentru înfrângere : Bănuiesc că nu se joacă balet la Botoșani, se joacă fotbal

Oficialul FC Botoșani a avut numai cuvinte de aprecieri la adresa tehnicianului și a spus că-i dă dreptate având în vedere că era pusă în pericol munca sa.


Avem o echipă bună, eu vă spun este un merit imens al lui Leo Grozavu, are un merit extraordinar. Trăiește, ați văzut că la pauză dacă nu-l țineau ăștia cred că-l și bătea, era frustrat, prea să vii la meci și nu poți să te manifești, până la urmă trebuie să arunci basca în aer”, a adăugat Iftime.

Nu în ultimul rând, în stilu-i caracteristic, Valeriu Iftime a declarat că ar fi trebuit ca la meciuri să fie inventate și o serie de spații în care oamenii nervoși să poată refula.

 „Eu aș crede că după o fază ca asta ar trebui să poți să te duci undeva și să boxezi o figură știți, care seamănă cu arbitrul. Că altfel ați văzut ce se poate întâmpla și săracul are și două etape de suspendare ceea ce e nedrept. Nu ar trebui să judecăm stările, bine nu e voie să te duci să-l iei pe acela de nas și să-l dai cu capul de asfalt dar spune-i cât vrei, bine într-un limbaj civilizat, că Leo are un vocabular destul de bine conturat, adică are proprietatea cuvintelor frumoase”, a mai spus râzând Valeriu Iftime. (G.E.)

CITESTE:

 Iftime a dat-o pe sentimentalisme și vrea o … carte cu victoria Botoșaniului împotriva lui Dinamo

1:14 am Luni, 15 Septembrie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Valeriu IftimeDinamo Bucuresti

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: