Azi la Botosani

Iftime nervos: O cruntă nesimţire, nu mai dau un leu, să plece acasă

Înfrângerea suferită la Brăila i-a provocat lui Valeriu Iftime un acces de nervi din care nu şi-a mai revenit nici după câteva zeci de minute de la fluierul final al meciului. Prezent la meci, Valeriu Iftime susţine că a fost martorul unui „măcel” şi a unui „masacru” în care actori principali au fost jucătorii de la FC Botoşani.

Valeriu Iftime i-a făcut pe jucătorii botoşăneni cum i-a venit la gură declarându-se extrem de nervos de evoluţia din teren a acestora. A scăpat de tirada oficialului botoşănean portarul Stamatin. „Nu ştiu dacă am fost la un meci de fotbal, dar am văzut ceva în care 11 îmbrăcaţi în roşu care erau de la Botoşani, în opinia mea şi proşti şi nesimţiţi au venit degeaba la Brăila. În condiţiile astea eu nu am cum să spun că ăsta a fost fotbal şi că în afară de portar de la antrenor în jos nu ai cu ce să cataloghezi, nu ai cum”, a declarat Valeriu Iftime după meci.


Oficialul de la clubul botoşănean a mai declarat că nu va mai plăti nici un ban către jucători până nu ajung pe loc promovabil în clasament şi totodată că nu va mai călca la Stadionul Municipal. „Nu pot să te uiţi la aşa ceva, te vede o ţară întreagă şi vede la televizor aşa un măcel, un masacru. O cruntă nesimţire, o cruntă nesimţire, atât am văzut, în rest chiar nu mă mai interesează de ei. Până nu îi văd pe locul 2 nici nu calc pe la club, nici nu vreau să aud, nu le mai dau un leu, Elsaco nu le mai dă un leu până nu ajung pe locul 2, cui nu-i convine îi aştept cu mare bucurie să plece acasă, fiecare la casa lui”, a mai spus Iftime.

CITEŞTE:

 FC Botoşani a pierdut la Brăila cu un om în plus pe final

5:33 pm Joi, 25 Octombrie, 2012
Te-ar mai putea interesa si:  Valeriu IftimeCF Brailafotbal botosanidivizia b botosani

4 Comentarii la “Iftime nervos: O cruntă nesimţire, nu mai dau un leu, să plece acasă

  1. Nicu spune:

    Mai bine nu ar mai da primaria bani la fotbal. Pentru asemenea panarame, chiar nu merita. Nu ar fi mai corect sa sprijine niste copii sau batrani cu 10 miliarde anual??? Nu ar fi mai bine sa acorde niste facilitati pensionarilor de acesti bani (teatru gratis, filarmonica, acces la teatrul de papusi cu nepotii, etc). Chiar nu inteleg de ce sunt platiti niste nesimtiti cu cate 100 de milioane pe luna, pe langa masa si casa si prime, si ei mimeaza fotbalul. Asa mai bine ar angaja lunar cate 20 de botosaneni pe aceste salarii, iar in 4 ani de mandat ar multumi 500 de persoane. Opriti risipa banului public! Stop banilor aruncati degeaba in fotbal.

  2. jorj spune:

    De 7 ani municipalitatea a investit bani intr-un cal de curse schiop si rezultatele sau vazut in fiecare an NU AU PROMOVAT.Chiar Tibuleac avea ceva impotriva fotbalului sau era ilegala subventionarea?Poate conducerea primariei in urma auditului curtii de conturi isi va revizuii atitudinea si va sanctiona conform legii pe cei vinovati.

  3. microbistul spune:

    Are dreptate omul sa fie amarat.Astia sunt o rusine de jucatori.Popovici e paralel ca si BOGHIAN(de exemplu).Dar eu voi merge in continuuare la stadion sa vad pana unde merge nesimtirea celor din echipa lui POPOVICI

  4. V spune:

    niste betivi. cum sa faci performanta cu niste betivi?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: