Azi la Botosani

IMPACT VIOLENT la Iași: Două mașini s-au izbit frontal, 7 victime printre care și botoșăneni!

Un accident grav, în care au fost implicați și botoșăneni, a avut loc la intrarea în satul Izvoarele, lângă Turnul de Apă, din Iași.

Potrivit Ziarului de Iași, în jurul orei 20:00 maşinile oprite înainte şi după locul unde s-a produs accidentul formau o coadă ce depăşea doi kilometri. Şoferul unei Skoda Fabia, care circula dinspre Târgu Frumos spre Roman, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu şoferul care circula regulamentar din sens opus. În zonă au loc lucrări de asfaltare, iar pe drum este pietriş. Se presupune că, din cauza vitezei, şoferul ar fi pierdut controlul. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanţă, pentru a prelua victimele, şi de descarcerare. 

Şapte persoane au fost rănite, cinci fiind într-o maşină şi două în cealaltă.Câte o persoană a rămas încarcerată în maşină până la sosirea echipajelor de urgenţă. Din fericire, rănile nu pun în pericol viaţa victimelor. Dintre acestea, patru au fost internate la Spitalul Tg. frumos, iar trei au fost aduse la Iaşi pentru ajutor medical. Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs accidentul. 

10:00 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  accident Iasiaccident cu 7 victime

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: