Azi la Botosani

Infirmieră beată de la Direcția Copilului dată afară de conducere!

Femeia, care avea o vechime considerabilă pe cartea de muncă pe funcția de infirmier în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost o dată iertată. Oarecum, pentru că atunci, i se aplicase o sancțiune pecuniară, a rămas fără 10 procente din salariu, pentru o perioadă de trei luni de zile. Nu s-a învățat minte.

Avea grijă de persoane adulte cu handicap de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Ionășeni. Prin natura muncii, angajata căreia licorile lui Bachus i-au luat mințile ar fi trebuit să-și dedice orele de muncă, așa prost remunerate cum sunt în sistemul din România, celor pe care-i avea în grijă. De cele mai multe ori însă, alții trebuiau să îi facă și treaba ei.
”Nu ne permitem să tolerăm astfel de lucruri pentru că dacă un salariat nu își îndeplinește atribuțiunile de serviciu, trebuie să o facă ceilalți pentru el și atunci există probleme în desfășurarea activității”, explică situația Dan Șlincu, director executiv în cadrul Direcției Copilului care subliniază că nu va închide ochii nici pentru unul dintre angajații ce vor fi surprinși băuți la serviciu. Oricine ar fi.
În cazul infirmierei de la Ionășeni, contractul de muncă a fost desfăcut joi, 20 august 2015, după ce în prealabil a fost dusă în fața comisiei de disciplină. O altă angajată, asistent maternal, și-a pierdut recent locul de muncă, tot din cauza consumului de alcool. (G.E.)

 

8:13 am Vineri, 21 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Directia CopiluluiDan SlincuDGASPC Botosaniinfirmiera beata

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: