Azi la Botosani

Ironii prefecturale: Probleme punctuale, privind cetăţenii din faţă? / N-au loc de muncă VIDEO

Deşi depunerea de către PDL Botoşani la Prefectură a intitulatei „Cartea Minciunilor PSD” nu a durat decât un minut şi jumătate, acţiunea a fost una plină de ironii între cele două părţi.

Cetăţenii portocalii din faţa instituţiei

După ce Viorica Afrăsânei, directorul cancelariei, a transmis delegaţiei democrat-liberalilor că nu poate înregistra documentul fiindcă e zi nelucrătoare, a intrat în scenă subprefectul. Sebastian Tocariu şi-a arătat disponibilitatea de a dialoga „dacă erau probleme, punctuale, privind cetăţenii din faţa instituţiei, ştiţi că instituţia legal nu are voie să facă politică”.

„Cetăţenii din faţa instituţiei” erau democrat-liberali, de la membri simpli, la consilieri judeţeni, locali şi foşti directori. „Foarte mulţi cetăţeni n-au loc de muncă, şi-au pierdut locul de muncă, cel mai important”, i-a răspuns Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani. Crearea locurilor de muncă a reprezentat principala promisiune din campania electorală a actualului primar PSD Ovidiu Portariuc.

"Să nu fie ultima care o primeşte”

Dialogul a fost continuat de Viorica Afrăsânei, care a menţionat că, „este un gest politic, noi îl înţelegem”, însă nu a rămas fără replică. „Bineînţeles, noi suntem o organizaţie politică şi este un gest politic”, a afirmat Cătălin Flutur, care a a fost imediat aprobat de Viorica Afrăsânei: „da, este un gest politic”, adăugând că există şi Comisia de Dialog Social la nivelul instituţiei, de care se ocupă subprefectul Sebastian Tocariu. Îi doresc dlui subprefect să primească de acum încolo cât mai multe hârtii, să nu fie ultima care o primeşte”, a declarat râzând Cătălin Flutur, aluzie la faptul că Sebastian Tocariu a fost sprijinit de PNL pentru ocuparea funcţiei, partidul a trecut în Opoziţie, iar el îşi va pierde astfel postul. La final părţile şi-au strâns totuşi mâinile. (S.B.)

VEZI ŞI:

 Meci Flutur – Afrăsânei, cancelara nu a înregistrat Cartea Minciunilor USL fiindcă azi e liber VIDEO&FOTO

12:19 pm Sambata, 15 Martie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturViorica AfrasaneiCartea Minciunilor USL

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: