Azi la Botosani

Dublă anchetă pentru un elev pălmuit de profesor

Săptămâna trecută părinţii unui elev de clasa a V -a de la şcoala din localitatea Nicşeni au acuzat profesorul de matematică, care este şi dirigintele copilului, că l-ar fi agresat, lovindu-l cu palma peste cap.

În urma acestor acuzaţii aduse cadrului didactic conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a dispus efectuarea unei anchete la unitatea de învăţământ. De asemenea, în afara acestei anchete, se va mai derula o alta efectuată de comisia de disciplină a respectivei unităţi de învăţământ, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

“Am fost sesizați că ar fi fost un act de violență a unui cadru didactic asupra unui copil. Am luat legătura cu directoarea unității de învățământ, care în regim de urgență a convocat Consiliul de Administrație, s-a stabilit comisia de disciplină și în prezent se anchetează cazul. Paralel, avem și inspectori din ISJ care verifică anumite aspecte"
a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general.


Ancheta efectuată de comisia de disciplină din cadrul unităţii de învăţământ va avea loc şi pentru că părinţii care au acuzat profesorul nu sunt singurii care au sesizat comportamentul cadrului didactic, existând şi alții care s-au plâns că dascălul ar mai fi lovit și alți elevi.

CITEŞTE:

EXCLUSIV: Educatoare cercetată de poliţişti pentru lovirea unui minor

4:14 pm Miercuri, 05 Iunie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  scoala NicseniISJ Botosaniancheta ISJ

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: