Azi la Botosani

Jandarmii de la Bacău vin să îi domolească pe suporteri la meciul cu Dinamo

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Botoșani – Dinamo București.

Duminică, 20 septembrie 2015, începând cu ora 21.00, pe stadionul de fotbal Municipal din Botoşani va avea loc partida de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani – F.C. Dinamo București, (etapa a XI-a din cadrul Ligii I de fotbal).

Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă, etc.). 

Astăzi, 18 septembrie 2015, va avea loc şedinţa de organizare a acestei misiuni, cu participarea reprezentanţilor structurilor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică, precum şi a altor măsuri specifice pentru buna desfăşurare a acestei partide – jandarmi, poliţie, situaţii de urgenţă, organizator, ambulanţă etc. Premergător şi pe timpul desfăşurării acestui meci, jandarmii vor desfăşura activităţi specifice de prevenire a violenţei cu ocazia jocurilor şi competiţiilor sportive.
    
Recomandări: „Pentru buna desfăşurare a acestei partide de fotbal cetăţenii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive. 

Recomandăm suporterilor să vină din timp la stadion (accesul în stadion este permis începând cu ora 19.00) , să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică  , să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale şi să solicite imediat, în mod direct sau prin apel 112, intervenţia forţelor de ordine, atunci când situaţia o impune.  De asemenea, au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.”, se arată menționat în comunicatul de presa al jandarmilor botoșăneni. 

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă. La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, cetăţenii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate.

Este interzisă pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces,  în stare vădită de beţie, consumul de băuturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, cu substanţe corozive ori care murdăresc, participarea la scandal, proferarea  de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.

De asemenea, este interzisă ameninţarea cu acte de violenţă faţă de forţele de ordine, ascunderea feţei cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii, refuzul de a părăsi imediat arena sportivă dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine şi siguranţă sau de către forţele de ordine.  

      

12:08 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  jandarmiFC BotosaniIJJ Botosanimeci BotosaniDinamo Bucuresti

2 Comentarii la “Jandarmii de la Bacău vin să îi domolească pe suporteri la meciul cu Dinamo ”

  1. Marius spune:

    O sa fiti majoritari in stadion, la preturile astea!!!!!!!

  2. RE MARIUS spune:

    MARIUS ADEVAR GRAITA-I ,DAR AS VENI CU O PROPUNERE,DESI JANDARMII NU AU VOIE IN STADION SA SE FACA DEMERSURI PE LINGA MARELE DIR EXECUTIV SA LE APROBE ACCESUL SI SA LE STABILEASCA SECTORUL LA TRIBUNA 2 UNDE STAU MARII OAMENI DE AFACERI DIN PIATA CENTRALA ,POMPIERII LA TRIBUNA 1 UNDE STAU CEI PILOSI SI ELEVATI,IAR TOTI SALARIATII F C BOTOSANI CARE MAI SCAPA CITE O INJURATURA IN FRUNTE CU ,,MARELE SI BAZATUL ,,DIR EXECUTIV,, SA FIE ,,PARCATI ,,IN PELUZA ALATURATA FANILOR DINAMOVISTI [DACA VOR MAI VENI] SI SA INCURAJEZE BOTOSANIUL ATIT DIN CAUZE FINANCIARE[DE AICI MANINCA],CIT SI DIN PATRIOTISM LOCAL ,IAR NOI CEI CARE PINA ACUM AM PLATIT BANI FRUMOSI PE BILETE SA-I URMARIM LA TV PE O TERASA AVIND IN FATA UN CASTRON CU MICI SI BERE DE 40 LEI,OARE LE-AR CONVENI,SA NU UITAM DE SPECIALISTUL IN PROTECTIE SAU PAZA SI PROTECTIE UNICUL DIN BOTOSANI CARE ASIGURA TOTUL GRATUIT SI NECONDITIONAT [NUMAI SA EVITE O LICITATIE PE BANII NOSTRI],IAR CA SA ISI CISTIGE UN BAN MAI MULT ESTE DISPUS SA FIE DETASAT LA FRONTIERA CU UNGARIA SA FACA ORDINE CU UNIUNEA EUROPEANA SI CU R E F U G I A T I I

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: