Azi la Botosani

Jumătate de an de la moartea ambulanțierului aflat în misiune: O lumânare luminează trist Serviciul de Ambulanță!

Sâmbătă, 19 septembrie 2015, s-au împlinit exact șase luni de la tragicul accident petrecut în intersecția străzilor Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde ambulanțierul Constantin Brânzilă a murit în urma unui impact cu un TIR, care avea numere de Suceava.

Constantin Brânzilă era într-o misiune și se îndrepta către Iași pentru a duce un pacient, în momentul în care s-a produs nenorocirea. Ambulanța, care se afla pe un drum cu prioritate, și avea semnalele acustice pornite, a fost acroșată de un mastodont la volanul căruia se afla un șofer din Suceava. Acesta nu a acordat prioritate autosanitarei, iar coliziunea a fost inevitabilă. La fața locului au ajuns în seara respectivă echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) și de la Poliție. Cu toate că ambulanțierul Constantin Brânzilă a primit toate îngrijirile medicale posibile și imposibile la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, pentru a fi ținut în viață, inima acestuia a încetat să mai bată și s-a stins sub privirile înlăcrimate ale colegilor. Salvatorul care nu a mai putut fi salvat, era stimat de întreg colectivul de la Serviciul Județean de Ambulanță, iar moartea acestuia a împietrit inimile tuturor.

Sentimentul apăsător de pierderea unei persoane dragi, a fost resimțit din nou în urmă cu câteva zile de ambulanțierii botoșăneni. Salvatorii, care își petrec majoritatea timpului pe drumuri, ajutându-și semenii în momente de cumpănă, au aprins o lumânare pentru sufletul celui care a fost Constantin Brânzilă. ”Sâmbăta 19.09.2015 s-au împlinit 6 luni de când colegul nostru Nea Costica Branzilă nu mai este printre noi. Colectivul Serviciului Județean de Ambulanță nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-l ierte!!!”​, a scris pe rețeaua socială Facebook, unul dintre colegii lui Constantin Brânzilă.

Dumnezeu să-l ierte!

(Ș.V.)  

 

4:49 pm Luni, 21 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: