Azi la Botosani

Leo cu foame neostoită : Vorbim de Dinamo care are de apărat un prestigiu

Antrenorul de la FC Botoșani este în continuare într-o foame… de rezultate favorabile după ce returul de campionat nu a adus la echipă decât un buchet de trei remize. Gruparea locală pleacă la București pentru a înfrunta una dintre echipele prestigioase ale fotbalului românesc.

Cu președintele clubului alături, Leo Grozavu a spus că își dorește ca pauza competițională să fi fost de bun augur pentru elevii săi iar începutul ezitant de retur să devină istorie.

Va fi un meci dificil prin prisma faptului că întâlnim și o echipă rănită, au pierdut ultimele jocuri de Cupa Ligii, de campionat, meciuri amicale. În plus, sigur, vorbim de Dinamo București, o echipă care are de apărat un prestigiu și în mod sigur că ne va aștepta un meci dificil”, a spus principalul de la FC Botoșani.

Partida va fi cu atât mai dificilă cu cât ambele echipe se luptă din aceeași postură și au o nevoie acută de puncte.

”Noi ne pregătim în consecință, vrem un rezultat bun, avem nevoie de puncte și ca să obținem puncte trebuie să avem un joc bun, nu poți să faci un joc slab și să câștigi la Dinamo. Nu am făcut o balanță să văd pe cine e presiunea, presupun că pe ambele echipei, ei vin după o perioadă secetoasă, noi la fel, deci presiune este pe fiecare echipă în parte”, a adăugat Leo Grozavu.

FC Botoșani va întâlni Dinamo București vineri după amiază.

(G.E.)

CITEȘTE:

 

10:13 am Miercuri, 01 Aprilie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Dinamo BucurestiCupa Ligii

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: