Azi la Botosani

Leo s-a despărțit de FC Botoșani, surpriză de proporții CINE este noul principal : FOTOGALERIE

Seria rezultatelor nefavorabile a avut până la urmă efectul așteptat de toată lumea și anume rezilierea contractului cu antrenorul principal Leo Grozavu. Tehnicianul s-a întâlnit în această după amiază la Stadionul Municipal cu Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer.

După discuții, s-a decis ca principal în locul lui Leo Grozavu să rămână Mugurel Cornățeanu, cel care a fost antrenor secund. Și asta în condițiile în care s-au vehiculat nume precum Sorin Cârțu sau Costel Gâlcă, antrenori care au în palmares campionate ale României.
”Suntem în căutarea unui antrenor, nu avem o soluție acum, nici măcar un nume ca să spunem presei că negociem cu cutare sau cutare. O să găsim un antrenor cu siguranță în câteva săptămâni, adică dacă nu săptămâna asta, poate cea viitoare”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.
Nu picăm din lac în puț?
”Nu cred că e vorba de antrenament aici. E o deblocare morală, nu știu dacă va conta cât de bine o să-i antreneze cineva. Așa credem noi, cred că poate să-i motiveze Mugur și nu motivarea în sine ci faptul că a plecat Leo”, a mai spus oficialul.
Valeriu Iftime a arătat că până la acest moment nu a fost găsit un antrenor care să corespundă condițiilor dorite la Botoșani: ”Cei care vor să vină nu vrem noi și cei care vrem noi, nu vor ei și cam asta e viața. Nu sunt mari pretențiile financiare, sunt alte lucruri care țin de distanță sau de familie”.
Valeriu Iftime a spus că își dorește un antrenor dedicat asemenea lui Leo Grozavu. Pe de altă parte, în context optimist, patronul de la Elsaco a replicat zâmbind că poate și Mugurel Cornățeanu ar putea fi o surpriză plăcută. (G.E.)

[[gaerie-foto]]

 

7:00 pm Luni, 14 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Leo Grozavuantrenor principalMugur Cornatean

4 Comentarii la “Leo s-a despărțit de FC Botoșani, surpriză de proporții CINE este noul principal : FOTOGALERIE

  1. weh spune:

    Acesti doi zevzeci vor duce echipa in Liga a 2-a...isi bat joc de suporterii botosaneni...mai bine iesiti din campionat, ca Dorohoiul si cu asta-basta!

  2. radu spune:

    Zevzec esti tu

  3. partz spune:

    Cica nu e vorba de antrenament. E mai bun secundul decat principalul-umor negru de la Botosani. mergem la Pojorata

  4. suporter spune:

    nu va mai agitati.se pare ca se vrea retrogradarea formatiei noastre.pacat.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: