Azi la Botosani

Leo Grozavu: Suntem dezamăgiți. Nu poți să spui că am fost slabi

La finalul meciului dar și a campionatului, Leo Grozavu a catalogat parcursul de retur al lui FC Botoșani ca fiind unul onorabil. Tehnicianul și-a felicitat jucătorii în ciuda înfrângerii suferită în fața lui Dinamo pentru eforturile depuse și locul din campionat.

”Dacă e să ne raportăm la jocul de astăzi suntem dezamăgiți pentru că nu am făcut o partidă atât de reușită. Sigur am jucat contra unei echipe de tradiție în care orice jucător care intră, se vede că are alte mentalitate. Nu pot să spun că am fost slabi, am avut ocazii de a marca, am ratat, au fost greșeli individuale, au fost și greșeli de lipsă de randament la mijlocul terenului dar asta e”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul a mai spus că în lotul FC Botoșani se regăsesc jucători care în urmă cu un an și jumătate se aflau în liga a treia sau a doua iar în prezent sunt componenții echipei aflată pe locul opt în clasamentul primii ligi de fotbal.


”Nu motivarea a fost problema, există un decalaj din acela, sunt jucători care nu pot după un singur campionat să aibă un randament extraordinar, nici după două dar sigur că mai mult am făcut progrese de la un joc la altul, am acumulat experiență, sunt jucători care încă nu pot să-și depășească o anumită condiție și suntem cu toții conștienți de asta. Eu v-am spus că-i felicit pentru ce au reușit să facă. Echipe cu buget mai mare ca al nostru, cu jucători cu mult mai valoroși joacă în seara asta meciul de a fi sau a nu fi. Botoșani este salvată de patru etape”, a mai spus Leo Grozavu. Tehnicianul a mai completat prin a spune că, și așa, este supărat pe rezultatul de astăzi.

Jucătorii de la FC Botoșani au intrat deja în vacanță și revin la stadion pe data de 9 iunie 2014. (G.E.)

CITEȘTE:

 Flavius Stoican: Aveți echipă bună la Botoșani

8:36 pm Miercuri, 21 Mai, 2014

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: