Azi la Botosani

Let me entertain you varianta de Botoșani: Fete în piele neagră, pahare date pe gât și-un basist la bustul gol – GALERIE FOTO & VIDEO

Și-au pus pe ele cei mai strâmți pantaloni, ori cele mai scurte fuste negre, și-au venit să vadă un concert din singurl bar rock de profil din municipiul Botoșani. Roșcate ca focul, blonde tunse scurt sau brunete cu chef de zbenguială, toate s-au adunat în seara de vineri, 11 septembrie 2015, pentru a vedea ce le-a mai pregătit rockerul Gelu Graur. 

Pe mica scenă din Chrome Bar, concertul propriu-zis a început în jurul orei 22:00, însă curioșii s-au adunat chiar și cu două ore înainte, pentru a-și asigura măcar un loc bun la una dintre mesele așezate de-o parte și de alta a localului. Parcă timizi, botoșănenii de toate vârstele, iubitori înrăiți ai muzicii rock, stăteau la începutul show-ului altundeva numai lângă scenă nu.

Chiar dacă de la prima piesă, un cover după Robbie Williams al piesei „Let me entertain you”, Gelu Graur i-a invitat să se apropie mai mult, aceștia au avut nevoie de-un imbold mai puternic. De exemplu, alte câteva pahare date pe gât, pentru a prinde curaj să se distreze. Iar acest lucru nu a durat foarte mult, pentru că trei piese mai târziu, fetele deja nu mai aveau nicio inhibiție. Ba mai mult decât atât, basistul trupei lui Gelu a renunțat la tricou, rămânând la bustul gol, încălzit de momentul de pe scenă. 
(M.M.)

 

 

12:25 pm Sambata, 12 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Gelu GraurChrome BarConcert rock

1 Comentarii la “Let me entertain you varianta de Botoșani: Fete în piele neagră, pahare date pe gât și-un basist la bustul gol – GALERIE FOTO & VIDEO

  1. Marian Vlahon spune:

    Au existat oameni care au venit mai devreme deoarece habar nu aveau la ce ora incepe concertul. Oricum,exceptionale fotografii !

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: