Azi la Botosani

Liberalii botoșăneni strâng sforile în jurul lui Dolineaschi: L-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?

În cursul zilei de ieri, 22 iulie 2015, s-au desfășurat alegeri în PSD, la nivel național. După demisia inculpatului Victor Ponta, pentru locul rămas vacant s-a declașat o competiție acerbă. Liviu Dragnea a câștigat detașat în fața Rovanei Plumb, cu un scor zdrobitor, 65 la 18.

Potrivit comunicatului de presă trimis redacției de Partidul Național Liberal Botoșani (PNL) având în vedere că transparența actului politic este obligatorie într-o societate modernă și europeană, solicităm public conducerii PSD Botoșani un punct de vedere asumat în ceea ce privește opțiunea organizației condusă de Andrei Dolineaschi”.

Iată mai jos mesajul liberalilor:

”În cazul în care organizația județeană a PSD a optat clar pentru soluția unui președinte interimar condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, cerem cu maximă fermitate comunicarea în spațiul public a argumentelor pentru care cetățenii județului nostru, simpatizanți PSD, au primit degradanta calitate de susținători ai unui condamnat la închisoare cu suspendare. Acest scurt comunicat de presă nu dorește decât să poziționeze, fără echivoc, PSD Botoșani, în percepția publică a județului nostru.

Important este ca oamenii să înțeleagă cine suntem, ce vrem, cu cine votăm și care sunt principiile care stau la baza identității noastre sociale și politice. Dacă nu vom face un minim efort de a transparentiza actul politic în integralitatea lui, nivelul de reprezentativitate a omului politic, indiferent care este numele lui și care este afiliția lui doctrinară, va fi definitv compromisă. Deci, domnule Andrei Dolineaschi, l-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?”

 

12:53 pm Joi, 23 Iulie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Liviu DragneaAndrei Dolineaschipsd botosani

10 Comentarii la “Liberalii botoșăneni strâng sforile în jurul lui Dolineaschi: L-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?

  1. observator spune:

    Nu le putem cere urmasilor lui Traian Basescu sa respecte secretul votului...secret.Solicitarea voastra este demna de ...Gaga.In rest numai de bine.

  2. George spune:

    PSD se bate in piept prin vocea domnului Zgonea ca sunt partidul care lupta cel mai abitir impotriva coruptiei. Dar, dar pun pe unu condamnat sa-i conduca. Nu e corect ca oamenii sa stie de cine sunt sustinuti cei care conduc cu probleme penale?

  3. apoliticus spune:

    hehehe!dar condamnatul penal turcanu a putut conduce pnl?

  4. rex spune:

    Copy Viorel isi bate joc in continuare de RO, numindu-l consul la Bonn pe intunecatul Madalin Voicu. Avem ministru musulman, consul tigan, premier penal, adica suntem sinistrii EU. Ne mai suparam ca ne catalogheaza lumea in tot felul...cu asemenea specimene, e firesc...ca la noi, la nimeni.

  5. Ora spune:

    Se mănâncă penalii între ei. DNA ajută-i!!! Poate așa scapă și România de FSN (PSD).

  6. Cataleya spune:

    REX daca nu postezi corect vei avea zgarda de forta si mai ales BOTNITA!

  7. cititor spune:

    lasa ca pleaca Doinita la Bucuresti si va aduce ea raspunsul de la Doly. Pe marti sau miercuri , dupa ce se satura de distractie cu un reprezentant pnl ul vine acasa si va da comunicat de presa

  8. Maria spune:

    Extraordinar!!!! Ce problema serioasa ,,sta" pe capul penelistilor botosaneni !!! Vor sa stie cu cine a votat Dolineaschi. N-ar fi mai bine sa va ocupati de puscariabilii vostri, care sunt cu nemiluita prin fuziunea cu PDL. Indiferent cu cine a votat Dolineaschi, Dragnea ramine doar un interimar si doar pina in septembrie - octombrie( adica pina la Congres). Ma mir ca penelistii de la Botosani au mari,,usturimi" prin partile sensbile, in timp ce domnisoara Gorghiu il prefera pe Dragnea, nu pe Rovana Plumb( care a atacat-o puternic pe Gorghiu pe drept). Am crezut ca vom scapa de circul politic promovat de Basescu, insa se pare ca noul circ este mai puternic, mai violent.

  9. pt javraleya spune:

    Imi puneti ,,botnita,,- penalilor?! hahaha! Auzi la ei-daca nu postez ,,corect,,-imi pun botnita...jeguri comuniste! Doamne, in ce tara traiesc...

  10. weh spune:

    Pleaca inculpatul Copy, vine condamnatul care invie mortii! Votati Ciuma Rosie!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: