Azi la Botosani

Licitație la Poliție, se vând doi câini polițiști – DETALII

Câinii cu care au patrulat polițiștii locali în Centrul Istoric au revenit la stăpânul lor de drept iar structura de ordine publică ar avea posibilitatea să cumpere două patrupede deja dresate care sunt scoase la licitație de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani. Ar fi însă o ”mică” problemă și anume faptul că Poliția Locală nu mai are bani pentru această destinație.

Doi ani de zile banii au rămas nefolosiți pentru că, achiziționarea de câini pentru patrulări ar însemna și modificări ale cadrului legislativ. Anul acesta nu există vreo sumă prevăzută în buget în ciuda insistențelor primarului în această direcție.
Ca atare, cel mai probabil persoanele care vor participa la licitația organizată de IPJ Botoșani în data de 17 septembrie 2015, de la ora 10:00, la sediul instituției. Câinii de rasă ciobănesc german au vârsta de 9 ani și 8 luni, respectiv 8 ani și 8 luni. Documentele pentru participarea la licitație și caietul de sarcini se ridică cu cel puțin trei zile înainte de ședința de licitație. (G.E.)

 

2:56 pm Marti, 15 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: