Azi la Botosani

Liderul PDL anunță iar Carta Minciunilor USL și target pentru europarlamentare

Printre deciziile luate în Biroul Politic Județean întrunit joi după-masă la sediul PDL, se regăsește și cea privitoare la aducerea în spațiul public a deja celebrei Carte a Micniunilor USL pe final de săptămână.

Liderul PDL de la Botoșani susține că le va cere membrilor partidului care se află momentan în opoziție dar și care au fost la putere sub egida USL să se delimiteze de promisiunile neonorate din campanie.

”Am pregătit o Cartă a Mincunilor USL pe care o vom prezenta în mod public și o vom prezenta reprezentanților Guvernului în teritoriu într-o acțiune pe care o vom face sâmbătă, asta este decizia pe care am luat-o în BPJ și atât timp cât nu se vor delimita de aceste minciuni pe care le-au promovat în campanii electorale din 2012 la locale și parlamentare, cred că nu putem sp avem o colaborare corectă în opoziție cu PNL”, a declarat Cătălin Flutur.

De asemenea, președintele PDL a anunțat pregătiri pentru campania electrorală pentru Parlamentul European unde se va implica alături de colegi foarte valoroși din partid.


”Suntem în plină pregătire privind campania pentru europarlamentare, am văzut că toată lumea stabilește targeturi mai nou, ne-am stabilit și noi un target de 20%, sper să facem acei 20% și de ce nu, mai mult, ne-am stabilit o echipă de campanie pe care o vom conduce pentru alegerile europarlamentare”, a adăugat Flutur.

El a mai spus că PDL a strâns în județul Botoșani peste 8.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare, necesare pentru cursa la nivel național în care fiecare formațiune trebuie să aducă 20.000 de semnături. (G.E.)

CITEȘTE:

 ACUM: De lângă Flutur, Raluca Turcan aplaudă divorţul politic din USL

7:56 pm Joi, 13 Martie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturcampanie electoralaalegeri europarlamentare

3 Comentarii la “Liderul PDL anunță iar Carta Minciunilor USL și target pentru europarlamentare”

  1. andrei leonte spune:

    Adevarul e ca e trist ce se intampla in tara asta. Atatea minciuni spuse cu nonsalanta de politicienii aflati la putere, eu n-am mai pomenit inca. De ex, cum sa spui tu ca premier ca este crestere economica in conditiile in care saracul om abia isi duce zilele cu un salariu de 1000 lei????? Cum sa spui ca se traieste mai bine cand nu-i de unde? Patronii trebuie sa plateasca sume egale cu salariile oamenilor la stat si atunci de ce sa mai faca si contracte de munca. Nu e mai bine sa se munceasca la negru????

  2. boc spune:

    Hai mai las-o balta ca macane, pai voi ati fost mai rai ca astia cat ati guvernat, amititi-va de Boc cate tampenii a facut la comanda superpresedintelui Base.

  3. dino spune:

    Pariez ca PDL va obtine maim 15% si sa fie multumiti daca obtin atat.Sa nu cumva sa iasa mai rau.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: