Azi la Botosani

Liviu Dragnea, dezvăluiri după trei ani: Două ore am negociat un post de consilier la Botoșani

Și să mai spună cineva că lupta pentru o funcție negociată politic, oricare ar fi ea, nu este una care să necesite multă, multe perseverență și ore întregi de discuții. O arată liderul național AL PSD care face dezvăluiri încă din urmă cu trei ani de zile.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că este nevoie ca PSD să organizeze congresul în octombrie pentru că este nevoie să clarifice relaţia cu UNPR.
"Este nevoie să clarificăm politica de alianțe. S-a tot vorbit despre o candidatură comună cu UNPR. Este foarte greu și riscant să se înceapă o negociere cu UNPR, un partener de nădejde, în condițiile în care există o conducere interimară”, a spus Dragnea, pentru evz.ro. El a relatat că, în 2012, a negociat listele comune şi o discuţie despre o poziţie de consilier la Botoşani a durat două ore.
În plus, preşedintele PSD a susţinut că doreşte o clarificare doctrinară a PSD.
"De asemenea, congresul sperăm să fie momentul în care se prezintă un program politic care să conțină, în primul rând o clarificare doctrinară. Eu vreau ca PSD să devină în mod clar un partid de stânga, stânga moderă, europeană, cu niște principii foarte bine definite, pe care să le respectăm toți”, a explicat Liviu Dragnea.
La Botoșani, UNPR este condus cu titlu de interimat pe co-președinții Șerban Mihăilescu și Liliana Mincă, cooptată în conducere de curând. Deocamdată nu se știe dacă cei doi au avut vreo întâlnire pe plan local, nici unul nefiind văzut de foarte mult timp prin Botoșani.

 

11:45 am Sambata, 19 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: