Azi la Botosani

Magazine cu haine din Botoșani călcate de comisari: Au curs amenzile!

Mai multe magazine din Botoșani care comercializează produse textile au fost luate la puricat de comisarii de la Protecția Consumatorilor. În urma controalelor, au fost aplicate atât avertismente, cât și amenzi usturătoare.

În perioada 1-11 septembrie 2015, comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Botoșani au desfășurat o acțiune de control pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale, conformitatea și modul de etichetare a produselor textile. În timpul controlului au fost verificați un număr de 25 de operatori economici, iar la 17 dintre ei s-au constat abateri. Pentru abaterile depistate s-au aplicat un număr de șase avertismente și 11 amenzi contravenționale în valoare total de 44.500 de lei.

Amenzile contravenționale au fost aplicate pentru inexistența traducerii în limba română a instrucțiunilor de întreținere, pentru neafișare prețuri și neafișarea informațiilor privind operatorul economic și anume denumire firmă, obiect de activitate.

(Ș.V.)

 

4:26 pm Joi, 17 Septembrie, 2015

1 Comentarii la “Magazine cu haine din Botoșani călcate de comisari: Au curs amenzile! ”

  1. Lamurit spune:

    Sunt tari precum stanca marii comisari in fata chioscarilor. Dar cand a fost vorba de abuzurile modern calor impotriva populatiei, aveau putin alta treaba. Ba mai erau si prin concediu. Medical sau de odihna.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: