Azi la Botosani

Mamă profesională de la Direcția Copilului dată afară după ce a fost prinsă beată

O botoșăneancă de 52 de ani care lucra în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) pe postul de asistent maternal a rămas fără loc de muncă. Asta după ce, reprezentanții instituției au găsit-o la domiciliu în stare de ebrietate.

Femeia era asistent maternal din 2006 și a avut în îngrijire, până de curând, doi copii. Între timp unul fusese dat spre adopție și ea rămăsese cu al doilea, în vârstă de 11 ani.
”A fost găsită la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, în acel moment având în îngrijire un copil de 11 ani. D-na recidivistă în acest sens, a mai fost găsită o dată de colegele mele de la compartimentul asistență maternală la o vizită inopinată, atunci i s-a reținut 10% din salariul pe o perioadă de trei luni, acum nu am mai putut trece peste acest lucru”, a declarat Dan Șlincu, director executiv DGASPC.
Întrucât se afla la a doua abatere, cazul botoșănencei a intrat în atenția comisiei pentru protecția copilului care a decis retragerea atestatului și desfacerea contractului de muncă. (G.E.)

 

3:04 pm Luni, 17 August, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: