Azi la Botosani

MARATONUL alegerilor : Verii Flutur cu candidaturile pe masă, CE se întâmplă la CJ Botoșani

Vicepreşedintele PNL, deputatul Ioan Bălan, afirmă că principalul obiectiv al liberalilor pentru alegerile locale de anul viitor este câştigarea Primăriei Bucureşti, considerând că Alina Gorghiu ar fi cel mai bun candidat, şi face precizări şi despre principalii candidaţi din regiunea Nord-Est.

Gorghiu se bate în capitală

Vicepreşedintele PNL pentru regiunea Nord-Est, Ioan Bălan, a declarat, duminică, pentru Mediafax că o analiză făcută de liderii organizaţiilor PNL din judeţele Moldovei, împreună cu cei doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, arată că liberalii au un potenţial bun în această regiune în perspectiva alegerilor locale din 2016.
El a precizat că PNL se află în proces de stabilire a candidaturilor pentru alegerile locale în regiunea Nord-Est, fiind deja cunoscuţi unii dintre candidaţi, în timp ce alţii vor fi stabiliţi în urma competiţiilor interne din partid.

Astfel, la Botoşani, Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului, va candida pentru un nou mandat, iar la Consiliul Judeţean, pentru preşedinte şi vicepreşedinte, urmează să fie desemnaţi cei care se vor afla pe primele locuri pe listă.
În judeţul Iaşi, cap de listă pentru CJ va fi ”un tânăr liberal”, a spus Bălan, care a evitat să dea un nume. El a menţionat că pentru stabilirea candidatului la Primăria Iaşi va avea loc o competiţie internă.
Bălan a mai spus că la Vaslui ”este cristalizată” prima candidatură pe listă, în timp ce pentru candidaţii la primăriile Vaslui şi Bârlad va fi competiţie internă.

La Suceava, primul pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean va fi Gheorghe Flutur, iar pentru funcţia de primar va fi organizată o competiţie internă.
Vicepreşedintele PNL pentru regiunea Nord-Est a explicat că pentru consiliile judeţene candidaţii care se vor afla pe primul loc pe listă vor fi desemnaţi în urma unor decizii politice asumate, iar candidaturile la funcţiile de primari, unde sunt mai mulţi competitori, se vor stabili atât din punct de vedere politic cât şi în baza unor cercetări sociologice făcute sub directa coordonare a Comisiei de unificare.
”Potenţialul în regiunea Nord-Est este mare în contextul actual al încrederii pe care o acordă populaţia PNL, iar scorul electoral al PNL în alegerile locale din această regiune va fi extrem de important în calculul electoral în vederea alegerilor parlamentare din toamna anului viitor”, a spus Bălan.
El a subliniat că principalul obiectiv al PNL la alegerile locale este câştigarea funcţiei de primar general al Capitalei.

 

9:26 am Luni, 06 Iulie, 2015

1 Comentarii la “MARATONUL alegerilor : Verii Flutur cu candidaturile pe masă, CE se întâmplă la CJ Botoșani ”

  1. yyyy spune:

    Da lasa -ne domle in pace in Botosani...ce mai vrei acu?? Ne saracesti de tot cu,contractele tale cu victor construct si alte marlanii

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: