Azi la Botosani

Mașină UNICAT la Botoșani: Mergea pe aproape 9 mii de țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în două roţi de rezervă ale unui autoturism, 8.400 ţigarete. 

În data de 15 septembrie 2015, în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, Romeo F., în vârstă de 59 de ani, conducând un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în judeţul Neamţ.

„Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în interiorul a două roţi de rezervă cantitatea de 8400 ţigarete de contrabandă.”, se arată menționat în comunicatul de presă al polițiștilor de frontieră.

Conforma prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 4.620 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea bărbatului cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei. 

 

12:40 pm Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: