Azi la Botosani

Mercedes cu ”surprize” luat la puricat de polițiști: CUM a sfidat legea un tânăr șofer

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul ce avea seria de şasiu falsificată, pentru a corespunde datelor din certificatul de înmatriculare.

Marți, 21 iulie 2015, în jurul orelor 17.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei de stat, Gheorghe O., de 26 de ani, cetăţean român care conducea un autoturism marca  Mercedes Vito, înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au verificat seria de şasiu a autoturismului, constatând că are aplicată peste aceasta un decupaj poansonat de şasiu al altui vehicul, iar seria de şasiu descoperită sub decupaj nu corespunde cu seria din certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Pe numele lui Gheorghe O. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției.

 

1:31 pm Miercuri, 22 Iulie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: