Azi la Botosani

Mirel Manea le-a cântat VIP-urilor la Banca Națională a României: FOTOGALERIE

Unul dintre cei mai iscusiți artiști ai Botoșaniului a fost invitat de curând să cânte în unul dintre cele mai prestigioase locuri, și anume chiar la Banca Națională a României, acolo unde a susținut un concert în fața unor personalități. 

Mirel Manea, despre el fiind vorba, a susținut ieri, 15 septembrie 2015, un concert în fața guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, dar și a invitaților săi, dintre care personalități precum Ilie Năstase, alături de care botoșăneanul s-a și fotografiat. Într-o postare pe Facebook, trompetistul și-a anunțat fanii despre evenimentul distins la care a fost invitat să concerteze și alături de câteva fotografii, artistul a scris și următoarele rânduri: 

„Dragi prieteni am bucuria și mândria sufletească să vă mărturisesc că astăzi am fost invitat să cânt la Banca Naționala a României, invitație făcută chiar de guvernatorul Mugur Isărescu.”, a mărturisit artistul pe rețeaua socială Facebook. 

Totodată, postarea a fost foarte apreciată de către prietenii artistului, care i-au transmis acestuia mesaje în care l-au felicitat sau l-au invitat să vină să le cânte și lor la diverse evenimente.

 

10:11 am Miercuri, 16 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Mugur IsarescuMirel ManeaIlie NastaseBanca Nationala a Romaniei

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: