Azi la Botosani

Miting PDL anti USL în Bucureşti, 150 de protestari din Botoşani

Câteva mii de persoane participă la această oră, în capitală, la un miting organizat de PDL împotriva Uniunii Social Liberale. Manifestarea are ca scop declarat apărarea statului de drept în România şi presupune şi efectuarea unui marş de la Ateneul Român până la Piaţa Victoriei.

La acţiune participă şi 150 de democrat-liberali din Botoşani, care au fost selectaţi de şefii de colegii. O bună parte provin astfel din teritoriu, asta şi pentru că liderii partidului doresc ca mesajul de la miting să ajungă până în ultimele cătune.

„Suntem partid de opoziţie, mai nou, după dl Ponta, suntem cel mai mare şi mai puternic partid de opoziţie. Este declaraţia dlui din această săptămână şi vom face opoziţie până la capăt. Ne-am săturat de minciună şi impostură la guvernare. Ne-am hotărât să facem un miting de protest prin care să sprijinim în primul rând statul de drept din România”, a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani.

Potrivit acestuia, mitingul a fost organizat şi după ce s-a constatat din sondaje că 68% din populaţie crede că România merge pe un drum greşit.

Spre deosebire de perioada în care USL se afla în opoziţie şi când televiziunile alocau spaţii generoase transmiterii unor astfel de acţiuni, de această dată mitingul este boicotat de majoritatea posturilor TV. (S.B.)CITEŞTE ŞI:

 Pe Vâzdoagă l-a apucat greaţa la partid: Am o uşoară stare de vomă

11:26 am Sambata, 08 Februarie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturmiting PDL

6 Comentarii la “Miting PDL anti USL în Bucureşti, 150 de protestari din Botoşani ”

 1. cetatean spune:

  Dar Flutur nu merge?Merg doar fraierii din teritoriu "sa se traga cu autobuzul" pana la Bucuresti?Asa e in politica,cei mici,construiesc si consolideaza soclul statuii celor mari.

 2. haznaua portocalie spune:

  Sobolanii astia portocalii au ciuma bubonica. Acusi apare si adamacurvei cu ceilalti gugustiuci, ca sa ia masina institutiei si sa mearga la mare, la distractie, pentru ca asta este statul de drept. Nerusinatii dracului!

 3. ana spune:

  Bine faceti, nu va lasati intimidati de mafia aceasta comunista. jucati pana la capat pentru ca romania numai de comunisti nu are nevoie.

 4. Lala spune:

  Domnule Flutur va vrem din nou primar! Faceti ceva si reveniti!!!

 5. Milosul spune:

  D-le Flutur doar LALAIND un pic nu puteti reveni la Primarie.Si nici in alte feluri spre dezamagirea Lalei.

 6. vous ouvrez la bouche spune:

  Dar, domnule flutur, cand matale dadeai cate 50 de ron oamenilor, la iesirea de la slujba religioasa, lucru filmat, ala era statul de drept... Dar cand jegosii matale portocalii carau de prin vami euro cu sacii si galetile, ala era statul de drept... Dar cand matracuca aia de roberta anastase fura ca o mameluca la votul pe legea pensiilor, furandu-le pensionarilor cu nesimtire demnitatea lor putina, ALA ERA STAT DE DREPT… .... Dar cand oranjgutanii matale stateau in banci la votarea unei legi, sau a unei motiuni, ala era statul de drept... Dar cand videanu afisa pe un ecran mare ce face el la votare, cum fura el adica din votul si din sinceritatea oamenilor, si spunea ca un magar nespalat MAI VIORICA, VINO AICI SA VEZI MINUNE... ala era stat de drept... Dar cand blaga, berceanu si videanu mergeau la interne sa ia o gustare, aceasta prosteala inseamna stat de drept... Dar cand bazaconschi fura la paris voturi pentru basescu, ala era stat de drept... Dar cand roberta anastase a primit NUP de la o justitie corupta, dupa furtul pe legea pensiilor, ala era stat de drept... Dar cand ritzi facea propaganda pentru eba, pe banii statului, si fiind prinsa, basescu afirma ca este un om politic slab... deci statul de drept este atunci cand furi si nu te prinde, pentru ca asa esti un om politic puternic... Dar cand base si-a tras ilegal casa din mihaileanu, ala era stat de drept... Dar cand ioana basescu a luat un credit de 1 300.000 de euro de la cec bank, o banca a tuturor, a comunistilor, sau socialistilor , luand caimacul tuturor, iar altui roman nu-i da nici macar 10.000 de ron, asta este stat de drept... Dar cand udrea mergea cu ciorapii rosii prin parlamentul romaniei, transformand parlamentul in adunare prostituanta, ala era stat de drept... De aceea stii ceva domnule flutur, vorba doamnei lalande si a lui dominique strauss kahn: FOUK YOU la bouche

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: