Azi la Botosani

Modernizare la FOC automat: CÂTE școli botoșănene urmează să fie băgate-n șantier

În perioada următoare, mai multe școli botoșănene vor fi reabilitate și modernizate. Redăm mai jos comunicatul de presă remis de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (IȘJ).

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei şcolare şi Universitare, a încheiat contractul pentru execuţia lucrărilor de construcţii la: Şcoala Gimnazială Nr.1 Dobârceni, Şcoala Gimnazială Nr.1 Albeşti, Şcoala Gimnazială Nr.1 Lunca, Şcoala Gimnazială Nr.1 Santa Mare.
Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis cu data de 18 august 2015, pentru şcolile mai sus menţionate. Predarea amplasamentului se va face în maxim șapte zile lucrătoare de la data emiterii ordinului.

După atâta timp, ne bucurăm că ministerul a găsit soluţii pentru demararea lucrărilor de construcţie la aceste unităţi şcolare. Modernizarea amplasamentelor va mobiliza elevii şi cadrele didactice să-şi desfăşoare activitatea în condiţii civilizate şi, sperăm, va conduce, implicit, la creşterea calităţii actului educaţional şi la diminuarea abandonului şcolar” , a declarat inspectorul şcolar general, prof. Mihaela Huncă.

 

11:31 am Marti, 18 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  ISJ Botosanimodernizare scoliMECȘ

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: