Azi la Botosani

Nechifor dă de pământ cu parlamentarii din breasla lui Ponta: Lăudăroșenii și tot felul de știri pompoase

Fostul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi, Ionică Nechifor prezent la conferința de presă organizată vineri, 11 septembrie 2015, la PNL Botoșani, a adus în discuție câțiva parlamentari sociali-democrați, reproșând faptul că nu iau nicio măsură pentru a sprijini agricultura.

Liberalul a ținut să sublinieze faptul că din pricina caniculei, culturile de toamnă sunt calamitate în proporție de 90%.

”65% din populația județului trăiește de pe urma agriculturii și mă întreb. Cei care astăzi sunt parlamentari ai județului Botoșani și au format Guvernul Ponta, cu ce se ocupă de nu vor prin niciun fel să sprijine zona rurală și în special agricultura? Anul trecut se lăudau cu creșterea PIB-ului României, anul acesta în special județul Botoșani este calamitat 90%. Culturile de toamnă sunt calamitate în proporție de 90%”, a menționat Ionică Nechifor.

De asemenea, Nechifor a continuat discuția spunând că  nimeni nu vorbește din arcul Guvernării despre situația din județul Botoșani.

Vreau să vin cu o întrebare către domnii parlamentari, doamna Federovici, doamna Ciofu și dl. Dolineaschi. Domnilor, veniți urgent cu măsuri concrete pentru fermieri, măsuri clare. Canicula s-a terminat efectele ei continuă, când vine sprijinul financiar pentru 2015, pentru că altfel suntem în pericol să nu înființăm acele culturi de toamnă, respectiv recoltare primăvară. Să vină cu astfel de măsuri concrete. Noi de o lăudăroșenie și tot felul de știri pompoase, ne-am săturat”, a reproșat liberalul.

(Ș.V.)

 

5:27 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Doina FederoviciIonica NechiforPNL Botosani

3 Comentarii la “Nechifor dă de pământ cu parlamentarii din breasla lui Ponta: Lăudăroșenii și tot felul de știri pompoase

  1. gogu spune:

    Nechifor(am vazut la stirile Telem)avea doi parlamentari de-ai lui sub nas si in loc sa-i intrebe pe ei ce au facut,ce au de gand sa faca pentru agricultori,striga in van,la parlamentarii PSD.Precis l-au auzit.

  2. pt gogu spune:

    Nu fi rău, Nechifor a țipat și la ai lui, problema este că aceștia nu au mari posibilități , sunt în opoziție. Guvernul este format de PSD-ti. Madam Fedeorovici și cu Ciofu au fost implicate în schimbarea lui Nechifor de la Popăuți iritate că organiza Târgul AGRO-ZOO. Un eveniment frumos stricat de couniștii de la putere. Este normal să țipe la ei doar guvernează țara!!!!

  3. S.V. spune:

    Domnilor gazetari de perete, domnul (ing.) Nechifor Ionica nu mai este Directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi din data de 15 martie 2015.Intrebarea mea este urmatoarea...... Cum poti ajuta populatia agricola (65%) cand acesta realizeaza venituri sub 4% din PIB-ul judetului? (http://www.insse.ro).

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: