Azi la Botosani

Noua VOCE a Spitalului Mavromati: FOTO cine e și de unde vine

Spitalul Județean Mavromati are un nou purtător de cuvânt. Medicul vine de la Spitalul Bicaz, iar din cauza desființării unității spitalicești, acesta s-a reorientat spre locul de unde își trage rădăcinile, Botoșani.

Este vorba despre medicul Ștefan Bercea din cadrul Secţiei de Prevenire şi Combatere a Infecţiilor Nosocomiale. Cadrul medical a declarat la conferința de presă organizată în dimineața zilei de miercuri, 16 septembrie  2015 că s-a întors la Botoșani pentru că ”aici sunt părinții mei. De aici sunt, aici am făcut școala generală, aici a terminat liceul și aici m-am întors. Teoretic nu trebuia să mă întorc în Botoșani, trebuia să rămân la Bicaz, dar după desființarea Spitalului Bicaz, m-am reorientat spre Botoșani”, a spus Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati Botoșani.
Noua voce a unității spitalicești a povestit pe scurt motivul pentru care a ales să profeze în orașul său natal.
La mine a fost un pic mai dificil, soția fiind tot cadru medical, noi am fost pe Bicaz amândoi, acolo am optat în timpul rezidențiatului, eu am obținut după redistribuție la Piatra Neamț, dar soția, fiindcă erau criterii de specialist primar, nu a obținut, motiv pentru care ne-am reorientat în ultima fază de redistribuție către Botoșani”, a mai afirmat Bercea.
(Ș.V.)

  

 

11:19 am Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: