Azi la Botosani

Nu-i de glumă! Vicele Andrei : Voi verifica personal dacă orele de muncă sunt prestate

În general săracii orașului care sunt sancționați de polițiștii locali cu precădere nu-și achită amenzile pentru că, evident, nu au cu ce, iar datoriile lor ajung să împovăreze bugetul local. Nu însă atunci când aceste sancțiuni sunt transformate în ore de muncă în folosul comunității, pentru că urbea are nevoie oricând de o mână de gospodar.

Și dacă persoanele care vor fi obligate să presteze muncă în folosul comunității vor înțelege prin asta bifarea unor ore și cam atât, ei bine, se cam înșeală.
Cosmin Andrei: ”La un moment dat își vor produce efectele. În momentul în care se vor transforma în muncă în folosul comunității, personal voi verifica dacă acele ore de muncă sunt prestate, astfel încât municipalitatea să nu plătească de două, trei ori pentru aceste persoane care încalcă normele de conviețuire”.
În nota binecunoscută, probabil că într-un viitor mai mult sau maipuțin  îndepărtat se vor auzi ecouri privind discriminarea. Ovidiu Portariuc spune că, în nici un caz nu s-a ținut cont de culoarea pielii la acțiunea din seara asta și nici la cele ce vor urma.
”Am aplicat legea indiferent de etnie, dacă respecți legea în comunitatea în care trăiești, nu are nimeni nimic cu tine. Dacă ai alt tip de comportament, aplicăm legea, că de asta există Hotărâri de Consiliu Local care să reglementeze astfel de situații”, a explicat primarul.
Ba mai mult decât atât, primele sancțiuni aplicate de polițiștii locali au fost achitate de români. Mai departe, Cosmin Andrei: „Am aplicat astfel de sancțiuni în parcurile municipalității, nu neapărat în Centrul Istoric, în parcul Junior, pe Calea Națională, au fost sancțiuni pentru cei care au scuipat semințe, nu au fost alte criterii de selecție, decât cei care încalcă legea și care vor fi sancționați și în perioada care urmează”. (G.E.)
Iată mai jos acțiunile:

 

10:23 pm Joi, 20 August, 2015

2 Comentarii la “Nu-i de glumă! Vicele Andrei : Voi verifica personal dacă orele de muncă sunt prestate

  1. Gica Numaratorul spune:

    Da' prostimea plateste un viceprimar pentru a numara orele de maturat ale tiganilor pusi la ''folosul comunitatii'' ? Sau va verifica asa, ca hobby, in timpul liber ?

  2. boss spune:

    Fatalaul asta-i smecher cu amaratii si cersetorii din oras .Ia sa incerce sa se dea rotund la vreun baietas de cartier si o sa-si ia cateva ciomege peste ochelari de n-o sa stie ce-i cu el

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: