Azi la Botosani

Nuntă la Primărie? No way – Miri din Botoșani care nu vor să pășească în instituția primarului

Sala de Consiliu Local de la Primăria municipiului Botoșani nu este numai locul unde se adună consilierii pentru a vota proiecte de hotârâre, ci a devenit o ”casă” de căsătorii, acolo unde botoșănenii spun ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Mirii sunt așteptați într-un ambient plăcut, cu muzică specifică căsătoriilor, cu actele puse pe masa unde zilnic se iau decizii importante pentru o bună funcționare a Botoșaniului pe plan administrativ. Cu toate acestea, există și perechi care nu vor sub nicio formă să pășească în sala de ședință motivând că nu vor tam-tam.

Am perechi care nu vor. Am avut câțiva de vârsta mea. Și mi-au spus, dle am avut o dată căsătoria la Primărie, acum noi cei de vârsta noastră, nu vrem tam-tam. Acolo la Primărie oficiază domn primar, dă și în presă și nu am nevoie, zice. Și nu a vrut. I-am grupat separat de celelalte căsătorii și au venit aici”, a spus Costantin Gabur, șeful Serviciului de stare civilă.

Potrivit șefului Serviciului de stare civilă, cu câteva excepții, majoritatea botoșănenilor vor să se căsătorească la Primărie. Unii dintre nuntași nu au pășit niciodată în sala Consiliului Local.

(Ș.V.)

 

9:35 am Vineri, 21 August, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: