Azi la Botosani

OPT oameni băgați în spital de explozia din Parcul Tineretului : polițiști, copii, adulți

După explozia produsă sâmbătă după amiază la un bloc din Parcul Tineretului autosanitarele Serviciului Județean de Ambulanță sau SMURD se aflau într-un du-te vino nebun. Ambulanțieri și medici cu tărgi au sărit în ajutorul oamenilor care ieșeau din imobilul unde s-a produs deflagrația.

Au ajuns la spital în total opt oameni. Doi dintre ei, oameni ai legii, de la Poliția Locală și Inspectoratul de Poliție Județean care se aflau la ușa apartamentului în momentul exploziei și care au diferite răni și arsuri de gradul II și III. Au mai ajuns un copil și alți cinci adulți care au fost preluați de ambulanțe după ce au făcut atacuri de panică. Nici unul dintre aceștia nu a fost intoxicat cu fum.

”Explozia a fost urmată de un incendiu, pentru stingerea acestuia au intervenit patru autospeciale din cadrul ISU Botoșani, iar pentru preluarea răniților a venit un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la SJA. Au fost evacuate 20 de persoane, dintre acestea opt au ajuns la spital, două dintre ele au suferit arsuri de gradul 2 și 3 și diferite traumatisme. Cinci persoane au fost internate cu atacuri de panică”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvnt ISU Botoșani.

Până la acest moment încă nu se știe dimensiunea dezastrului din interiorul blocului și în ce proporție au fost afectate apartamentele. Din exterior, se pare că ar fi pagube pe tronson, până la etajul 3. (G.E., Ș.V.)

 

7:56 pm Sambata, 12 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  explozie Parcul Tineretului Botosani

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: