Azi la Botosani

Patru inspectori școlari înlocuiți – CINE sunt!

Organigrama de la Inspectoratul Școlar Județean a suferit oarece modificări, în urma avizelor ce au fost primite de instituție de la Ministerul Educației.

Echipa rămâne neschimbată cu excepția a patru inspectori. ”La dezvoltarea resursei umane d-na inspector Alina Păduraru, la învățământ primar d-na Olguța Șchiopu, la religie am primit binecuvântarea profesorului preot Liviu Botezatu și la învățământul profesional și tehnic, dl. prof. inginer Romică Vărvăruc”, a declarat Mihaela Huncă, inspector școlar general.

Modificările sunt valabile de la data de 1 septembrie. ”Absolut toate aceste posturi au fost aproape ca și vacante pentru că anumite persoane au plecat din sistemul de învățământ botoșănean sau nu au mai dorit să continue din diverse motive, pe funcția de inspector școlar”, a mai spus Mihaela Huncă.

Structura de conducere rămâne neschimbată după ce Dragoș Cristea, cel care nu a îndeplinit condițiile pentru a participa la concursul de la începutul verii a primit ordin de numire în funcție cu detașare pe postul de inspector școlar general adjunct.

”Dl Cristian Miron la dezvoltarea resursei umane și-a manifestat dorința să se retragă, la învățământul primar dl inspector este pensionat, la religie dl Purice are niște probleme de familie, noi l-am înțeles și la învățământul profesional și tehnic, dna Nicoleta Dubaca este transferată la Iași”, a încheiat inspectorul școlar general.

(G.E.)

 

10:26 am Marti, 25 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  ISJ BotosaniInspectori scolari inlocuiti

3 Comentarii la “Patru inspectori școlari înlocuiți – CINE sunt! ”

  1. Jica spune:

    Felicitari domnului profesor Romica Varvaruc. E un om care merita aceasta functie ! ( va saluta un fost elev domnule profesor)

  2. Nedumerit spune:

    Dar madam hodan, care nu a fost capabila sa promoveze concursul pentru inspectori, ramane??? Da, e hodan, cea cu facultatea la particular, care a predat logica fara a sti aceasta disciplina si care pretinde ca stie psihologie dar este cam pe de laturi. O accepta colegii?????

  3. ion spune:

    DAMII IAR A INCEPUT SA DEA POSTURILE LA EA IN BIROU?PE MUTITE II TRECE PE SITE-UL MEC!DETASARILE SE DAU DOAR CU CONCURS LA 5 ANI,ASA A ORDONAT DE MULT DOMNUL MINISTRU,DAR CUM PLICUL E MAI PRESUS DE ORDIN..

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: