Azi la Botosani

Polițiștii sunt cu ochii pe elevi: AFLĂ ce școli monitorizează

Oamenii legii asigură ordinea și liniștea publică, fiind atenți la activitatea elevilor din șase unități de învățământ din municipiul Botoșani.

Odată cu începerea noului an şcolar, Poliţia Locală a municipiului Botoşani, monitorizează activitatea de menţinere a ordinii şi liniştii publice la următoarele unităţi de învăţământ:
-    Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”;
-    Colegiul Naţional „A.T. Laurian”;
-    Liceul Teoretic „Grigore Antipa”;
-    Liceul Tehnologic „Petru Rareş”;
-    Şcoala nr. 11;
-    Şcoala nr. 12;
Totodată se asigură afluirea şi defluirea elevilor de la orele de curs prin dirijarea circulaţiei rutiere. Se poartă dialog la nivelul instituţiilor de învăţământ, iar elevilor li se aduc la cunoştinţă informaţii privind respectarea normelor de conduită şi de comportament civic.
Poliţia Locală a municipiului Botoşani desfăşoară periodic campanii prin care se descurajează fuga de la ore şi petrecerea timpului în preajma societăţilor comerciale din raza unităţilor de învăţământ.

„Asigurarea unui climat de siguranţă în unităţile şcolare din Botoşani rămâne una dintre principalele noastre preocupări şi apreciem colaborarea pe care o avem cu Poliţia  Locală în acest sens.”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

 

10:18 am Luni, 21 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Politia LocalaOvidiu PortariucScoli monitorizate

3 Comentarii la “Polițiștii sunt cu ochii pe elevi: AFLĂ ce școli monitorizează ”

  1. Gigi spune:

    dar economicul, unde au fost probleme an de an sau asachi, astea nu-s licee unde invata copii??? sau acolo nu invata copiii "smecherilor" cu potential??

  2. Sebi spune:

    Acolo "invata" copiii care nu vrut sa invete

  3. Anonim spune:

    Stiti ce?Poate politia locala nu are destui membri ca sa "patruleze" toate liceele si scolile din Botosani,nu credeti? In plus,astea sunt scolile cu cei mai multi elevi,atati la nivel gimnazial cat si liceal. Despre Eminescu nu stiu,dar de Laurian stiu sigur ca nu e asa cum credeti voi.Nu sunt copii care nu vor sa invete sau care nu sunt civilizati,bine?Sunt doar niste elevi,ca toti ceilalti.Nimeni nu ii privilegiaza facandu-le acest ''serviciu''. Ca se mai trezeste cate unul "smecher" ,asta nu-i face si pe ceilalti la fel.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: