Azi la Botosani

Polițistul de frontieră mort în CUMPLITUL accident, plâns de prieteni: O durere nespusă mă cuprinde ...

Ovidiu Pavel, polițistul de frontieră care a murit în accidentul petrecut sâmbătă seară, 12 septembrie 2015, este plâns de prieteni pe rețeaua socială Facebook.

Zeci de mesaje dureroase au fost scrise astăzi, la o poză în care apare omul legii. Cei care l-au cunoscut pe Ovidiu sunt șocați de tragedie și i-au scris: ”O lacrimă îmi curge pe obraz, e pentru tine, Ovidiu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Un adio neașteptat!!!!!”, ” păcat așa de tânăr:((((((((((”, ” O să îmi fie dor de glumele tale!!!!!”, ”Bunul Dumnezeu să te aibă în pază”, ” Dumnezeu să te aibă în pază, prietene. Mereu vei rămâne în mintea mea. Acum o lună mâncam împreună și acum nu mai ești printre noi.”

Nefericitul accident rutier în care Ovidiu Pavel agentul din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Stânca Costești și-a pierdut viața, s-a petrecut sâmbătă seară pe raza localității Durnești, pe drumul ce leagă Botoșaniul de Ștefănești. Trupul neînsuflețit al botoșăneanului va fi depus la Biserica de la Cimitirul Pacea, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 16 septembrie 2015.

(Ș.V.)

 

3:54 pm Luni, 14 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: