Azi la Botosani

Polițistul prins în explozia din Parcul Tineretului are URGENT nevoie de sânge!

Ovidiu Acsinte, polițiștul care a fost surprins de suflul exploziei din Parcul Tineretului, în timp ce negocia cu sinucigașul, are nevoie de ajutorul botoșănenilor.

Și-a riscat viața ca să-l salveze pe Stelică Zahariuc

Omul legii care a încercat să-l convingă pe Stelică Zahariuc să nu facă un gest necugetat cu urmări majore, încă nu și-a revenit complet în urma tragicului eveniment, drept urmare, medicii au solicitat o transfuzie de sânge. Pentru a-i veni în ajutor lui Ovidiu Acsinte, colegii acestuia de la locul de muncă au mers la Centrul de Tranfuzii și au donat sânge. Au lipit inclusiv pe ușa de la intrare a Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani (IPJ) un afiș în care stă scris: ”Apel umanitar. Ovidiu Acsinte are nevoie urgentă de transfuzie de sânge. Cine dorește poate dona menționând numele acestuia. Pentru relații luați legătura cu sora, Mirela Acsinte”

Dus la spital cu arsuri grave

După explozie, cu arsuri pe 15% din suprafața corpului, polițistul a fost preluat de o autosanitară și transportat la spital pentru a primi de urgență îngrijiri medicale. Acesta a fost internat pe Secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani. Cu toate că au trecut zile bune de la incendiu, locatarii din Parcul Tineretului sunt disperați și nu știu cui să mai ceară ajutor pentru că în blocul unde s-a produs explozia, încă mai miroase a fum. Mai mult decât atât, vecinii speră ca geamurile și ușa apartamentului de la parter să fie închise pentru ca mirosul să nu se mai resimtă.

(Ș.V.)   



   

 

6:10 pm Marti, 22 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ Botosaniapel umanitarStelica ZahariucOvidiu Acsinte

1 Comentarii la “Polițistul prins în explozia din Parcul Tineretului are URGENT nevoie de sânge! ”

  1. Cunoscător spune:

    Dar acest politist care a fost rănit grav în misune nu a necesitat să fie transportat cu elicopterul la un spital de specialitat?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: