Azi la Botosani

Portariuc acuzat că îşi angajează gealaţi pe bani publici după modelul Mazăre

Primarul Ovidiu Portariuc este acuzat de predecesorul în funcţie că foloseşte o bună parte a banilor de la bugetul local pentru a aplica o nouă „metodă Mazăre”. Municipalitatea botoşăneană şi-a prevăzut în bugetul pe anul în curs 800.000 de lei pentru angajarea unei firme private de pază, în condiţiile în care plăteşte deja de la bugetul local peste o sută de poliţilşti locali.

Radu Mazare firma de paza Ovidiu Portariuc

"Este absolut incredibil"

Cătălin Flutur susţine că Ovidiu Portariuc nu face altceva decât să implementeze la Botoşani o nouă măsură luată la Constanţa de primarul de acolo şi asta în condiţiile în care nu sunt asigurate până la sfârşitul anului salariile pentru angajaţii de la Primăria Botoşani şi instituţiile subordonate.

„Este absolut incredibil: am un buget, nu îmi asigur salariile, deci nu asigur salariile celor de la teatru, de la Poliţia Locală, de la Direcţia de Servicii Publice, care ar fi costat undeva la 4-5 miliarde lei vechi, în schimb îmi pun nişte bani deoparte ca să fac o afacere cu o firmă de pază”, a afirmat Cătălin Flutur într-o emisiune la Tele'M.

„Are nişte gealaţi"

Acesta a adăugat, oarecum misterios, că o să vedem „cine va fi şeful firmei de pază” şi că respectivul şi subordonaţii săi nu vor avea decât ca pretext menţinerea ordinii şi liniştii publice, în realitate misiunea lor urmând să fie alta.

„Are nişte gealaţi care nu fac decât un singur lucru: ai mişcat în front te-am articulat. Eşti cu Mazăre, eşti prietenul nostru şi te-am protejat”, a declarat Cătălin Flutur.

În opinia actualului consilier judeţean, la mijloc nu este altceva decât „o mică şmecherie” şi că apelarea la o firmă privată de pază s-ar putea realiza doar dacă bugetul ar fi superpozitiv „şi nu am mai avea ce să facem cu banii”.

CITEŞTE ŞI:

 Nemţii l-au învăţat pe primar să facă ordine: AFLĂ ce pregăteşte teribiliştilor

5:45 pm Marti, 09 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturRadu Mazarefirma de paza

7 Comentarii la “Portariuc acuzat că îşi angajează gealaţi pe bani publici după modelul Mazăre ”

 1. Comentator spune:

  Penibil!Cine sa-l mai asculte pe Flutur?Minciuni,dezinformari si aroganta ...Dumnezeu sa-i dea sanatate (are mare nevoie)si speram sa nu-l mai vedem in prim plan niciodată.8 ani ne-a cam ajuns.

 2. costica spune:

  Mai comentator, cat primesti pentru "bucata"? Esti penibil!!!

 3. liliana andrei spune:

  Sincer? Mie mi se pare ca acest domn primar seara cand sta acasa se uita pe ziarele din Constanta sa vada ce a mai facut Mazare la el acasa ca sa aplice la Botosani. Dar nu poti compara BT cu CTA.

 4. carmen olaru spune:

  Domnul Flutur, pai cum vreti sa reziste omul si sa aiba bani sa-si plateasca vila recent achizitionata??? Nu trebuie sa faca niste imbarligaturi????

 5. eu spune:

  ai dreptate don comentator...deja esti la firma pe care o va angaja ss.istul...asta nu a reusit nici macar sa dea cu var ce a construit flutur...in inca 3 ani de mananca viermii in botosani

 6. Junior spune:

  Astea sunt locurile de munca promise de Portariuc + alea de la zona metropolitana directori si alea alea

 7. Lupa cetateanului spune:

  Cand vrei sa te amuzi e bine sa citesti comentarile siti dai seama ca o parte din cei ce comenteaza sunt USL pur sange iar ceilalti sunt din vechea garda care au benificiat de pe urma vechi conduceri . Asteas mai toate comentarile la ceia ce scrie presa in resc fiecare isi da la geoale cum poate numai sa iasa bine

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: