Azi la Botosani

Portariuc aprecieri la Flutur: În mandatul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură

La câteva zile distanță de când fostul primar al orașului a criticat ritmul de derulare al lucrărilor la două proiecte importante pentru Botoșani, vine și replica. Cătălin Flutur a văzut o lipsă de viziune și experiență la actuala conducere a Primăriei în rezolvarea problemelor apărute, Ovidiu Portariuc i-o întoarce și-i spune că nu-i același lucru ca la asfaltări.

Actualul primar spune despre fostul că vorbește pe lângă subiect, mai degrabă prin declarații politice decât prin prisma experienței dobândite din fotoliul de edil șef.

Ovidiu Portariuc: ”Sunt atacuri politice fără nici un fundament, domnia sa arată că nu cunoaște proiectele, ambele comentarii ne arată faptul că nu cunoaște cum se finanțează aceste proiecte, modul în care sunt executate și decontate lucrările. Probabil își ia informațiile din presă sau prin intermediari. Dacă dorește poate găsi informații la Primărie pentru a se documenta mai realist în ceea ce privește finanțarea”.

Mai departe, la sugestia prin care ar fi putut fi folosiți banii din împrumutul pentru Parcul Cornișa pentru rezolvarea lucrărilor neprevăzute la Teatrul Mihai Eminescu, iată ce îi răspunde Ovidiu Portariuc lui Cătălin Flutur.

”Este o idee fantezistă care nu are nici o legătură cu realitatea. În primul rând nu-ți permite legea, este deturnare de fonduri, orice împrumut are o anumită destinație, dl Flutur ar trebui să știe lucrurile astea. Dar faptul că în timpul mandatului domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură, așa cum sunt Cornișa, Teatrul Mihai Eminescu, termoficarea sau modernizarea stadionului arată faptul că există o anumită lipsă de experiență pe derularea unor astfel de proiecte. Una e să te ocupi doar de asfaltări, așa cum s-a întâmplat în trecut și alta e să gestionezi proiecte de o asemenea complexitate care au incluse lucrări de construcție, consolidare, utilitate publică”.

Ovidiu Portariuc a făcut referire la faptul că în ultimele două mandate s-a pus accent preponderent mai ales pe reabilitarea arterelor rutiere din municipiu. (G.E.)

 

12:44 pm Marti, 15 Septembrie, 2015

5 Comentarii la “Portariuc aprecieri la Flutur: În mandatul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură

 1. robert spune:

  citesc si nu imi revin. bai baietel, ai avut pe mana doua proiecte, le-ai criticat la greu ca in final sa le intarzii prin indeciziile tale si acum vii si spui ca Flutur nu se pricepe. mamucuta, da' tre' sa ai olecuta de tupeu in tine sa vii cu astfel de declaratii. si mi se pare ciudat ca acum, cand ai dat de greu, ai inceput sa dai vina pe altii. iti aduc aminte, in urma cu numai doua luni, spuneai ca parcul de agrement cornisa este in grafic, lucrarile sunt undeva la 30%. deci, tu ai idee in ce te bagi?

 2. anca spune:

  Pinochio, TOATE proiectele sunt lasate de catre Flutur, singurul tau proiect este strada primaverii care a iesit e grozavenie

 3. ilie spune:

  Cine ti-a lasat ma proiectele pe care nu esti in stare sa le gestionezi? Sunt mostenire de familie?

 4. Nicu spune:

  Are dreptate! Flutur a facut asfaltari si cam atat. In rest s-a imbogatit el si camarila! Portariuc are in lucru cele mai mari proiecte de dupa 1989 in Botosani!

 5. Pop spune:

  Cind a fost un pic,Consilier local,la o sedinta "De indata" se discuta o suma ce trebuia decontata in leg.cu Cornisa,si care era virata Primariei care este Ordonator Principal de Credit,proiectantului.Pina aici normal.Cine s-a opus acestei operatii?Acest tembel,ce propunea asfaltare de strazi,iluminat public etc.Iata cine face demonstratie de buna administratie!Banii veneau de la Bucuresti pt.asta.Handicapatul,ne demonstreaza el noua,cum este cu marele investitii!Nu-l mai bagati in seama;este in continuare cu vaca!N-aice-i cere.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: