Azi la Botosani

Portariuc atac dur de la Flutur cu raportul: Cât tupeu ai să cheltuiești bani...

Primarul municipiului reședință de județ a fost aspru sancționat de predecesorul său pe funcție în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PDL. Cătălin Flutur l-a criticat pe Ovidiu Portariuc cu privire la raportul de activitate, tipărit în acest an sub forma unui ziar.

Fostul primar a spus că, după revista de anl trecut a renunțat să-i mai citească ”realizările” celui pe care îl consideră vremelnic pe funcție.

”După ce am văzut raportul ăla sub formă de revistă am zis că nu o să mai citesc aberațiile alea. Și mă gândeam că după reacția pe care au avut-o în mod normal și justificat o parte dintre dv. și o parte dintre cetățeni, mă gândeam că nu o să mai aibă curajul să apară la foarte scurt timp, un alt raport”, a declarat președintele PDL, Cătălin Flutur.

El a mai spus că probabil este o strategie de campanie a PSD-ului și a actualui primar.

”Eu nu pot să-mi închipui cât tupeu să cheltuiești bani publici, lucru pe care eu nu l-am făcut niciodată. Pentru că vorbim de niște bani care oricând ar fi stat mai bine pe înzestrarea unei străzi, a unei grădinițe. Cât tupeu ai să cheltuiești niște bani ca să spui ce n-ai făcut”, a mai afirmat Cătălin Flutur.


Fostul edil șef a menționat că dacă ar fi fost să facă la fel precum Ovidiu Portariuc ar fi avut nevoie de mii de pagini de tipărit.

”E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune. Este incredibil acest tupeu, acesta este punctul meu de vedere. Da, dacă-l face cu bani de la tata de acasă...dar nu mai au că-s în faliment toți acolo, pot să înțeleg”, a mai spus fostul primar.

(G.E.)

CITEȘTE:

ACUM: De lângă Flutur, Raluca Turcan aplaudă divorţul politic din USL

7:34 pm Joi, 13 Martie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin Fluturraport de activitateBilant de Primar

3 Comentarii la “Portariuc atac dur de la Flutur cu raportul: Cât tupeu ai să cheltuiești bani...

  1. Botosanean spune:

    Dar afacerile dumitale in ce situatie sunt?Poate ar fi bine sa te limitezi la chestiuni politice ca la altele oricum nu te pricepi...Ba nu,am uitat ca te pricepi la carti,stiu prietenii de care...In ce priveste tupeul nu cred ca te intrece cineva.

  2. buzzz spune:

    hopa au aparut postacii psd ! v-a platit tata tincu restantele si ati intrat iar pe fir?

  3. cetatean spune:

    Apropo de cheltuit banii aiurea.Oricare dintre cetatenii orasului care se plimba pe Bulevardul Eminescu,poate sa vada trotuarele de pe ambele parti(cu exceptia portiunii refacute de Portariuc)ca au cam 40% din pavele crapate.Cred ca dupa inca o iarna vor fi luate cu lopata.Si garantia de executie a disparut din Banca,cu ajutorul unui document ce purta stampila Primariei condusa de Flutur.Hai sa comparam,cat a costat ziarul si cat a costat renovarea B-dului Eminescu,la care s-au facut lucrari de inlocuire a pavelelor pe anumite portiuni,inca de acum trei ani in urma.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: