Azi la Botosani

Portariuc candidatură din SUA la alegeri: Vom merge în continuare pe aceeași formulă!

Practic, nu ar fi decât o reconfirmare a actualei echipe de conducere din fruntea Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Botoșani, la fel cum s-a întâmplat și la congresul de alegeri pentru cea municipală.

Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD susține că își depune candidatura pe aceeași funcție la partid și va colabora în continuare cu liderul actual.
”Am făcut echipă cu Andrei Dolineaschi, el președinte, eu președinte executiv, vom merge în continuare pe aceeași formulă, chiar dacă eu voi lipsi, am vorbit cu colegii, voi merge în continuare în echipă cu Andrei Dolineaschi și cred că în aproximativ două săptămâni de zile când va avea loc conferința ne vor acorda încrederea în funcție de cum consideră ei”, a declarat Ovidiu Portariuc înainte de plecarea în Statele Unite ale Americii.
Liderul PSD a mai arătat că organizația a bifat și o serie de realizări importante prin sprijinul parlamentarilor Doina Federovici, Tamara Ciofu sau Mihai Baltă.
”Eu spun că s-au întâmplat câteva lucruri importante în ultimii doi ani pentru Botoșani dacă ne gândim la drumul Botoșani – Suceava un obiectiv care a așteptat 20 de ani să fie realizat și care este o realizare spun eu 100% a organizației județene care a făcut numeroase demersuri pentru realizarea acestui obiectiv”, a mai spus Portariuc.
El își va depune candidatura în lipsă și probabil va transmite un mesaj membrilor cu drept de vot ce vor fi convocați la congres. (G.E.)

 

3:55 pm Marti, 22 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: